Słaby- walka z bezsilnością..
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj po pierwszym treningu, bezplanowo wymeczyłem kilka partii do granic, a jutro wymecze inne.do piatku dziennie bede chodzic cos wymeczyc a od nastepnego tygodnia masa i zaczne zrec gainera .Teraz dokoncze resztki białka. Hmm. w bicku spadłem 2,5 cm i pojawiło sie duzo fetu, z brzuchem jeszcze gorzej pas to jakos 90 cm. Siłowo spadłem o jakies 10-15% tego co robiłem w seriach ale ja tam h*** cisłem wiec wszystko sie nadrobi. Na klatce pokazał sie taki h*** fet .Zaczne na nowo a nie wiele miałem do stracenia;) Tylko załuje bo wtedy zaczynałem z dużo mniejszym bf.. . Ogólnie budowa teraz to porazka nie wiem za co sie brac ale skoro mam tyle prochów jeszcze w domu to kieruje sie w strone masy.
Po pierwszym treningu widze ze stawy sie troche kłócą będzie trzeba popracowac nad przedramieniem, i kregosłup dalej woła o pomoc ale duzo lżej póki co.
ogólnie mam dziwną budowe ciała.. masakra...
żeby wygladać w miare normalnie musze sie schylić xD Body... miałes problemy z plecami, miałes podobnie z tym?normalnie jak sie wyprostuje to odgina mnie wtym.. i do tego jeszcze coraz bardziej odstające łopatki...
Napisano Ponad rok temu
aktualnie waga to około 70,3 a wymiary:
przedramię p 28,5
przedramię l 29
biceps p 35,8
biceps l 35,3
łydka p 41
łydka l 40,5
klatka - ok 100
brzuch... 89
wagę podam jutro.
Dużo się zmieniłem przez ostatni rok, tym razem na treningach daje z siebie wszystko, a uszkodzony kręgosłup choć czasem boli(mam stwierdzoną dyskopatię)to nie jęcze z bólu i walcze dalej. Wzrost 180 wagę podawałem. Nie chodze do szkoły więc mam masę czasu, dodatkowo przekonałem się do zwykłego jedzonka i odłozyłem na bok wszystkie proszki. Motywacja jest tym bardziej że dzisiaj byłem świadkiem pobicia mojej dziewczyny, buzuje we mnie wszystko i szybko nie przestanie. Na karku mam 20 lat, a osiągi w wieku 17 miałem mimo wszystko lepsze co tym bardziej mnie motywuje.. Na razie jade bezplanowo i jestem na siłowni prawie codziennie. W drugiej połowie wakacji zacznę konkretniejszy trening i przyrzekam, nie tknę żadnej używki łącznie z alkoholem do konca roku lub dłużej .
Napisano Ponad rok temu
A co do pobicia to daj namiary na gościa a na forum pewnie zaraz znajdzie się ekipa i go pojedziemy
Napisano Ponad rok temu
Motywacja jest tym bardziej że dzisiaj byłem świadkiem pobicia mojej dziewczyny, buzuje we mnie wszystko i szybko nie przestanie.
hmmm ze co? jak byles swiadkiem? wiesz co Ci powiem?gdyby to sie stalo to nie szczedzilbym srodkow. Do bagaznika goscia bez zadnych skrupulow. Do lasu i nie wiedzialby za co nawet. Wiem, ze ktos moze powiedziec, ze za duzo sie bajek naogladalem, ale jesli ktos by skrzywdzil moich bliskich to bylbym w stanie zabic.
Walcz!
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
następnym razem będe gotów
dobra, ale nie mow, ze po pierwsze bedziesz czekal na czyjes dzialanie po raz drugi, a po drugie nie powiesz chyba, ze wyszedles z tego bez szwanku? jesli tak, to dalsza dyskusja nie ma sensu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lekki rozpęd przed kolesiem i wjazd butem na kolano... Na bank noga złamana jak dobrze zajebiesz.a jak trafi w kolano to bardziej sobie krzywdę zrobi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co trenujesz prócz siłki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja poleciłbym muay thai i BJJ, tak z rok jakbyś się solidnie przyłożył to postępy ładne.. duuużo kalorii i siłka do tego i jazda jazda
Napisano Ponad rok temu
No ale coś konkretnie teraz z parteru i ze stójki klecisz?
Ja poleciłbym muay thai i BJJ, tak z rok jakbyś się solidnie przyłożył to postępy ładne.. duuużo kalorii i siłka do tego i jazda jazda
ciekawe gdzie bys silke wcisnal do parteru i stojki?
3 treningi parteru, 2 stojki juz masz 5 w tygodniu. Do tego silka z 3 razy? Tydzien nie ma 8 dni a nie bedziesz dzienw dzien cwiczyl.
Ja to sobie obmyslilem inaczej - pol roku porzadnie sw, silka raz w tyg na podtrzymanie formy w miare. Nastawiasz sie na ruchy wielostawowe i jedno cwiczenie/partie. od lutego/marca wracasz na silke, odkladajac sw. Miesiac wkrecania sie, pozniej konkretny cyklon w moim wykonaniu (wiadomo, ze gruby), zejscie, wakacje jak to wakacje i od nowego roku znowu. Jak kasa i czas pozwola, to sprobuje takiego czego jak nie w tym roku, to za rok.
Napisano Ponad rok temu
Ja spróbuję parter + siłka ; )