Skocz do zawartości

Zdjęcie

Słaby- walka z bezsilnością..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
255 odpowiedzi w tym temacie

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Słaby- walka z bezsilnością..
jest i jungle i restore hehe, jest tez leucyna, witaminy, tona omega 3... na co ja hajs wydawałem :|
Dzisiaj po pierwszym treningu, bezplanowo wymeczyłem kilka partii do granic, a jutro wymecze inne.do piatku dziennie bede chodzic cos wymeczyc a od nastepnego tygodnia masa i zaczne zrec gainera .Teraz dokoncze resztki białka. Hmm. w bicku spadłem 2,5 cm i pojawiło sie duzo fetu, z brzuchem jeszcze gorzej pas to jakos 90 cm. Siłowo spadłem o jakies 10-15% tego co robiłem w seriach ale ja tam h*** cisłem wiec wszystko sie nadrobi. Na klatce pokazał sie taki h*** fet :/.Zaczne na nowo a nie wiele miałem do stracenia;) Tylko załuje bo wtedy zaczynałem z dużo mniejszym bf.. . Ogólnie budowa teraz to porazka nie wiem za co sie brac ale skoro mam tyle prochów jeszcze w domu to kieruje sie w strone masy.
Po pierwszym treningu widze ze stawy sie troche kłócą będzie trzeba popracowac nad przedramieniem, i kregosłup dalej woła o pomoc ale duzo lżej póki co.

ogólnie mam dziwną budowe ciała.. masakra...
żeby wygladać w miare normalnie musze sie schylić xD Body... miałes problemy z plecami, miałes podobnie z tym?normalnie jak sie wyprostuje to odgina mnie wtym.. i do tego jeszcze coraz bardziej odstające łopatki...
  • 0
Trening jest niczym, wola jest wszystkim

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam po dłuugiej nieobecności. Wróciłem 2 tygodnie temu na siłownię, po wielu melanżach i półtora rocznym opieprzaniu się spadłem do wagi 68 kg.
aktualnie waga to około 70,3 a wymiary:
przedramię p 28,5
przedramię l 29
biceps p 35,8
biceps l 35,3
łydka p 41
łydka l 40,5
klatka - ok 100
brzuch... 89 :/
wagę podam jutro.
Dużo się zmieniłem przez ostatni rok, tym razem na treningach daje z siebie wszystko, a uszkodzony kręgosłup choć czasem boli(mam stwierdzoną dyskopatię)to nie jęcze z bólu i walcze dalej. Wzrost 180 wagę podawałem. Nie chodze do szkoły więc mam masę czasu, dodatkowo przekonałem się do zwykłego jedzonka i odłozyłem na bok wszystkie proszki. Motywacja jest tym bardziej że dzisiaj byłem świadkiem pobicia mojej dziewczyny, buzuje we mnie wszystko i szybko nie przestanie. Na karku mam 20 lat, a osiągi w wieku 17 miałem mimo wszystko lepsze co tym bardziej mnie motywuje.. Na razie jade bezplanowo i jestem na siłowni prawie codziennie. W drugiej połowie wakacji zacznę konkretniejszy trening i przyrzekam, nie tknę żadnej używki łącznie z alkoholem do konca roku lub dłużej ;).
  • 0

Gusti
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 352 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to powodzenia obyś wytrzymał :hyhy:
A co do pobicia to daj namiary na gościa a na forum pewnie zaraz znajdzie się ekipa i go pojedziemy :)
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka, sporty walki, film, muzyka

Napisano Ponad rok temu

Motywacja jest tym bardziej że dzisiaj byłem świadkiem pobicia mojej dziewczyny, buzuje we mnie wszystko i szybko nie przestanie.

hmmm ze co? jak byles swiadkiem? wiesz co Ci powiem?gdyby to sie stalo to nie szczedzilbym srodkow. Do bagaznika goscia bez zadnych skrupulow. Do lasu i nie wiedzialby za co nawet. Wiem, ze ktos moze powiedziec, ze za duzo sie bajek naogladalem, ale jesli ktos by skrzywdzil moich bliskich to bylbym w stanie zabic.

Walcz!
  • 0

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!

Moralezz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 848 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Sport, SW

Napisano Ponad rok temu

Jak Ty mogłeś do tego dopuścić?! Kurwa na twoim miejscu bym tym kolesiom nogi połamał.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

następnym razem będe gotów :zawstydzony:
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

następnym razem będe gotów

dobra, ale nie mow, ze po pierwsze bedziesz czekal na czyjes dzialanie po raz drugi, a po drugie nie powiesz chyba, ze wyszedles z tego bez szwanku? jesli tak, to dalsza dyskusja nie ma sensu.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

następnym razem ja będe działał, nie zależnie od proporcji sił.
  • 0

Moralezz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 848 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak są więksi od Ciebie i boisz się ich, to wal szybkiego buta na kolano, albo na uda. Jak dobrze trafisz to złamiesz noge.
  • 0

Rychu1418048785
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1274 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kopiąc w udo ciężko złamać nogę a jak trafi w kolano to bardziej sobie krzywdę zrobi. Ale ja nie kapuję jednego jak kolesie mogli laskę pobić a nie Ciebie w ogóle bez honoru są ... To był jakiś napad czy co ?
  • 0
Powrót do formy po dłuższej przerwie.

Kancik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1276 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Sport, muzyka..

Napisano Ponad rok temu

Lol, raczej kop w jaja, uderzenie w grzdyl tylko tak zeby sie nie udusił, stereo mocne, palce w oczy czy coś takiego.
  • 0
"Proście, a będzie wam dane.. szukajcie, a znajdziecie"

Moralezz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 848 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Złamać miałem na myśli noge w kolanie :P A uda tak napisałem, bo boli jak kopniesz dobrze.

a jak trafi w kolano to bardziej sobie krzywdę zrobi.

Lekki rozpęd przed kolesiem i wjazd butem na kolano... Na bank noga złamana jak dobrze zajebiesz.
  • 0

Kancik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1276 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no ale kto stabilnie trzyma kolano? moim zdaniem masz może z 5% szans..
  • 0

Moralezz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 848 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No z zaskoku najlepiej :P No ale dobra mniejsza o to.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dzisiaj chłopaki poszły same bareczki i nieprzesadnie bo zaskrzypiało coś w karku, dietka jako tako jest i poszło w miare kalorycznie. Na razie trzymam się 140-160 gram białka i 300 gram węgli, tłuszczy nie licze ale na snaiadanie staram sie zjesc około 15 g a potem juz nie liczę. będzie około 50.od jutra dowale jeszcze ze 100 gram węgla.Pod wieczór sparingi ze świrami . Na mój kark(i jego dyskopatię) poszła dziś nie opanowana latająca balacha która skonczyła się upadkiem na ziemię , przycisnięciem przez kolano szyji do ziemii i konkretnym strzyknięciem karku. Na razie czuje sie oszołomiony i troche ciśnienie kiełbie we łbie. Ale treningów żadnych nie mam zamiaru opuszczać i jestem zadowolony. Poszło dziś ponad godzina siłki około półtora stójki i 40 minut w parterze, jest progres ;) . Pamiętam jak około 2 lat temu wychodził mi jeszcze szpagat i dosc wysoko kopałem, wystarczająco na twarz, teraz jest duzo słabiej zastanawiam się czy jest szansa to odzyskać. Byle by do przodu chłopaki pozdro!
  • 0

Kancik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1276 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeszcze możesz powrócić spokojnie do tego rozciągania, masz 20 lat..
Co trenujesz prócz siłki?
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kiedyś była masa biegania i troche capoiera i kickboksu, ale nigdy nie miałem okazji brać udziału w ulicznych prawdziwych konfrontacjach, wiec dochodzi brak psychiki. teraz do siłki dorzuce osiedlowe sparingi a od wrzesnia zapisze się na jakieś konknretne treningi. Heh jak miałem 14 lat słyszałem ze jestem za stary na cokolwiek :zdziwko: zaj****ł bym teraz temu co to powiedział :zdegustowany: A dziś czuję sie zniszczony, dwa dni regeneracji i powrót na siłerke, dzisiaj pomagać na budowe to też wysiłek jest. Na razie dalej trening bez planu ale jestem zadowolony, Waga po 3 tygodniach pokazała 3 kg wiecej, w łapkach z 34 na 36,5. Byle by do przodu, byleby nie byle jak :)
  • 0

Kancik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1276 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ale coś konkretnie teraz z parteru i ze stójki klecisz?
Ja poleciłbym muay thai i BJJ, tak z rok jakbyś się solidnie przyłożył to postępy ładne.. duuużo kalorii i siłka do tego i jazda jazda :D
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ale coś konkretnie teraz z parteru i ze stójki klecisz?
Ja poleciłbym muay thai i BJJ, tak z rok jakbyś się solidnie przyłożył to postępy ładne.. duuużo kalorii i siłka do tego i jazda jazda

ciekawe gdzie bys silke wcisnal do parteru i stojki? ;)

3 treningi parteru, 2 stojki juz masz 5 w tygodniu. Do tego silka z 3 razy? Tydzien nie ma 8 dni a nie bedziesz dzienw dzien cwiczyl.

Ja to sobie obmyslilem inaczej - pol roku porzadnie sw, silka raz w tyg na podtrzymanie formy w miare. Nastawiasz sie na ruchy wielostawowe i jedno cwiczenie/partie. od lutego/marca wracasz na silke, odkladajac sw. Miesiac wkrecania sie, pozniej konkretny cyklon w moim wykonaniu (wiadomo, ze gruby), zejscie, wakacje jak to wakacje i od nowego roku znowu. Jak kasa i czas pozwola, to sprobuje takiego czego jak nie w tym roku, to za rok.
  • 0

Kancik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1276 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

2 treny parteru, 2 stójki, siłka w dzień parteru po solidnej rozgrzewce zjeść coś, odpocząć i jazda na siłkę, dodatkowe 2 treny siłki w dni bez SW, i dzien wolnego, do tego porządna szama i gainery, białka, żeby poważną nadwyżkę też kaloryczną robić..

Ja spróbuję parter + siłka ; )
  • 0