W koncu wzięło mnie na poważnie na treningi(po 4 latach obecności na forum!!) i dla przedewszystkim mojej motywacji zakładam ten dziennik.
[glow=blue]O sobie[/glow]
Mam 18 lat, na siłownie chodze 2,5 roku. z wielkimi przerwami. Najwieksze osiągnięcie t waga 77 kg w marcu tego roku, jednak później dzienne jaranie i praca za granicą doprowadziło mnie do marnych 69,3 kg.. Jednak nie to jest najgorsze, mówi sie ze palenie to słaby narkotyk, a tak naprawde na r óżnych ludzi różnie działa, mnie poryło niezle, umiem sie do tego przyznać i zauważam to =( Dlatego mam teraz 2 cele ..Pierwszym jest być jak największym(to chyba oczywiste) drugi, to raczej coś na co nic nie poradze, ale chciałbym sie poskładać psychicznie, i myśle że siłownia może mi w tym pomóc;)
Tak [shadow=green]więc[/shadow]:
Wzrost 180cm
Waga 69,3 kg
Wymiary podam jak dorwe jakąś miarke ;p a cięzary będe opisywał przy cwiczeniach, maksów nie licze

[shadow=red]Trening:[/shadow]
Dzień pierwszy:
Plecy:
- ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki 3 serie po 10,8,8powt.
- ściąganie drążka wyciągu dolnego 3 serie po 10,8,6 powt.
- Przyciąganie hantelek w skłonie(nie wiem jak to nazwać) 3 serie po 10 powt.
- - wyprosty tułowia na ławce rzymskiej 4 serie po 15-20powt.
Barki:
- unoszenie rąk ze sztangielkami bokiem w górę - 4 serie 10powt.
- unoszenie rąk ze sztangielkami bokiem w górę w opadzie - 4 serie 10powt.
- unoszenie wyprostowanych rąk na wyciągu dolnym 4 serie po 10powt.
Dzień drugi:
Armageddon
Dzień trzeci:
Klatka
-wyciskanie sztangielek na ławce skośnej głową w górę: 4 serie po 10-8powt.
- wyciskanie sztangi na ławce prostej 4 serie 12/10/8/6powt.
- rozpiętki na ławce głową w dół 4 serie 10-8powt
Nogi
Czworogłowe ud:
- prostowanie ud na maszynie siedząc 5 serii po 15/12/10/8/8powt.
Dwuglowe ud:
- uginanie nóg leżąc na maszynie 4 serie po 12-15 powt.
Łydeczki:
-Wspięcia na palce na maszynie siedząc 4x8-10
wspięcia na palce 2x100 powtórzeń
Dzień czwarty:
Armageddon
Do tego dziennie a6w

Trening zacząłem od piątku, na 5 tygodni jestem w Polsce:(, troche krótko ale mam nadzieje ze przy przyłozeniu sie troche przybędzie
 potem 3 tygodnie przerwy i jeszcze wiecej kasy na odżywki
 potem 3 tygodnie przerwy i jeszcze wiecej kasy na odżywki[glow=orange]SUPLEMENTACJA[/glow]
Nitrobolon II- biore w dni treningowe 15g rano i 15 przed treningiem, łącząc z 5 tab. Bcaa olimpu rano, i 8 przed treningiem.
W dni nietreningowe 15g rano z Bcaa.(dobrze robie?)
Hard Mass - Biore przed i po treningu, zagryzając jakims bananem lub jesli matka zrobi obiad(nie da sie przekonac) to nie zagryzam niczym.
Vigor plus- tableteczka dziennie.
[glow=red]Dieta[/glow]
Powoli Wdrażam bardziej ścisłą diete, póki co to staram sie jeść ok 70g tłuszczy, 150-160g białek
i 450g węgli. Posiłki co 2,5-3h. Im później tym bardziej ograniczam tłuszcze.Z rana więcej cukrów, wieczorem więcej białek.
To narazie tyle, odezwe sie w kolejnych postach zeby napisać coś ciekawego ;p
[shadow=red]Cel[/shadow]
- 5 kg w 5 tygodni. Moze byc w tym i duzo fetu
 w robocie i tak schudne. A im mniej go bedzie tym więcej satysfakcji
 w robocie i tak schudne. A im mniej go bedzie tym więcej satysfakcji  .
.

Masakrycznie mi to idzie, wogóle mam jakieś schizy i cały jakis poschizowany sie zrobiłem... jąkam sie i wogóle, same stresy mnie nachodzą.. kurewsko sie zmieniłem :|Ale, thc nie odkłada sie na stałe, Potrzeba tylko czasu
 Masakrycznie mi to idzie, wogóle mam jakieś schizy i cały jakis poschizowany sie zrobiłem... jąkam sie i wogóle, same stresy mnie nachodzą.. kurewsko sie zmieniłem :|Ale, thc nie odkłada sie na stałe, Potrzeba tylko czasu  Tak więc jestem dobrej mysli
 Tak więc jestem dobrej mysli   Taka energia mnie nachodzi
  Taka energia mnie nachodzi  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook