Trening masowy na redukcji
Napisano Ponad rok temu
1. Czy przy dobrze skonstruowanej diecie redukcyjnej mogę w dalszym ciagu pozostać przy swoim treningu który stosowałem na masę (ilość ćwiczeń powtórzeń).
2. Jak tak, to czy mogę zostać przy tych samych przerwach pomiędzy seriami - 90 sekund?
3. I czy wystarczy że dorzuciłem jeszcze do tego wszystkiego dojazdy na rowerze do pracy (trzy razy w tygodniu w jedna stronę 25 minut)
4. i czy w moim przypadku, można my było dorzucić jeszcze, bezpośrednio po treningu na siłowni ( cztery razy w tygodniu) jakieś aeroby na rowerku (20-30 minut)?
Trening na masę chciałbym zostawić dlatego, że spotkałem się z wieloma opiniami w których to jest wyrażana opinia, że spadki masy mięśniowej i siłowej są najmniejsze a nawet nie ma ich w ogóle.
Co o tym wszystkim myślicie?
ps. nie chodzi mi o expresowe zrzucanie sadła, a o najmniejsze spadki na mięsie
ON/OFF
Napisano Ponad rok temu
tak redukcja tk tl odnosi sie glownie do diety cw moga pozostac takie jakie miales z drobna modyfikacja jesli cwiczyles juz tym planem 2-3 miechy1. Czy przy dobrze skonstruowanej diecie redukcyjnej mogę w dalszym ciagu pozostać przy swoim treningu który stosowałem na masę (ilość ćwiczeń powtórzeń).
kazdy org jest inny jak czujesz ze dasz rade to mozesz robic przerwy 1min a i 2min tez moga byc tu juz ukladasz sobie to indywidualnie2. Jak tak, to czy mogę zostać przy tych samych przerwach pomiędzy seriami - 90 sekund?
jak najbardziej sprzyja3. I czy wystarczy że dorzuciłem jeszcze do tego wszystkiego dojazdy na rowerze do pracy (trzy razy w tygodniu w jedna stronę 25 minut)
jak najbardziej poprawi ci sie przez to rzezba4. i czy w moim przypadku, można my było dorzucić jeszcze, bezpośrednio po treningu na siłowni ( cztery razy w tygodniu) jakieś aeroby na rowerku (20-30 minut)?
Napisano Ponad rok temu
co o tym myslicie?
ON/OFF
Napisano Ponad rok temu
To nie przyczynia sie bardzo do zrzucania masy ;p Sam jezdze na rowerze z 30-40 min dziennie a jestem na masie i nic mi nie spada
Aeroby + Rowerek na silowni ew.bieznia
Napisano Ponad rok temu
Sam jezdze na rowerze z 30-40 min dziennie a jestem na masie i nic mi nie spada
Aeroby + Rowerek na silowni ew.bieznia
No tak, ale ty utrzymujesz dodatni bilans energetyczny a nie ujemny
ON/OFF
Napisano Ponad rok temu
a jakie to cwiczenia masz w tym planie ? bo przeciez redukcja/ rzezba nie powinna opierac sie na sztangach, raczej izolowane jak atlasy, sztangielki itd.Czy przy dobrze skonstruowanej diecie redukcyjnej mogę w dalszym ciagu pozostać przy swoim treningu który stosowałem na masę (ilość ćwiczeń powtórzeń).
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a jakie to cwiczenia masz w tym planie ? bo przeciez redukcja/ rzezba nie powinna opierac sie na sztangach, raczej izolowane jak atlasy, sztangielki itd.Czy przy dobrze skonstruowanej diecie redukcyjnej mogę w dalszym ciagu pozostać przy swoim treningu który stosowałem na masę (ilość ćwiczeń powtórzeń).
właśnie jest ok, ponieważ wszystko robie na hantlach i wyciągach
ON/OFF