Problemy i ciagle problemy
Napisano Ponad rok temu
Druga zeby z ktora mam problem to czy biorac odzywki typu gainer 737 mozna laczyc go z nitrobolon czy polecacie jakies inny zestaw?
Cwicze z przerwamy i nie regularnie jakis rok, ale od listopada z wyjatkiem przerwy swiatecznej cwicze regularnie. 86kg, 186cm, wiek 18l
Troche chaosu w tej wypowiedzi ale licze na dobre i żetelna pomoc..
Napisano Ponad rok temu
dobieramy trening by zmeczyc miesnie jak sie wiele razy powtarzalo naderwac lekko wlokna miesniowe ktore pod wplywem bialka dokladniej jego skladu "lataja" te naderwane wlokienka i je wzmacniaja i powiekszajawiec.. niewiem jak dokladnie mam cwiczyc jedni mowia zeby osiagnac jak najlepsze efekty nalezy na kazdym treningu sie katowac inni ze lepiej jednego tygodnia sie przekatowac a innego zrobic lajtowy trening.?? jak myslicie jak nalezy cwiczyc w koncu.??
jesli cwiczysz rok to kreatynka luzem mozesz brac bierz nitro II jak juz lepsze skladowo i do tego gainerem 737 to akurat gainer niezbyt popularny i polecany ja bym polecil ci starego dobrego gain bolica cena=jakosc=bd wiec mozesz sobie jego trzasnac no z gainerow to jeszcze gainer 1 vitalmaxa tez ladnie sie prezentujeDruga zeby z ktora mam problem to czy biorac odzywki typu gainer 737 mozna laczyc go z nitrobolon czy polecacie jakies inny zestaw?
to na tyle
aha nie wiem czego ma dotyczyc twoj post bo nie napisales czy czy chcesz trening
Napisano Ponad rok temu
a jezeli bral bym nitrobolon II to zwiekszac ciezar i mniejszac ilosc seri do 10/10/8/8 czy zoatawic tak jak teraz robie czyli 12/10/10/8 ciezarem takim ze niekiedy przy pomocy innej osoby robie 9-10 powtorzenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wiec.. niewiem jak dokladnie mam cwiczyc jedni mowia zeby osiagnac jak najlepsze efekty nalezy na kazdym treningu sie katowac inni ze lepiej jednego tygodnia sie przekatowac a innego zrobic lajtowy trening.?? jak myslicie jak nalezy cwiczyc w koncu.??
zaden trening czy to silowy, wytrzymalosciowy, masowy nie moze przekraczac kilkunastu tygodni dlatego przyjeto ze przez 3 miesiace jedziesz ostro z treningiem, po czym przeprowadzasz tzw, regeneracje. czyli albo tydzien/dwa lajtowego treningu lub tydzien przerwy od silowni calkowiecie. takie cos pozwala zregenerowac sie organizmowi przed nastepnymi treningami, nie doprowadza do przetrenowania, kontuzji itd. teraz odnosnie drugiego pytania o powtorzenia to zalezy jaki trening...jesli rzezba robisz 15 ruchow przerwa max 1 min, jesli masa a zapewne cie to interesuje dobierasz taki ciezar by moc zrobic samemu 6-12 ruchow i miec zapas na jeszcze jeden, przerwy 2-3 min. jesli sila to dobierasz taki ciezar by robic do 5 ruchow, przerwy 5 minut.jezeli dobrze rozumiem to za kazdym razem nalezy cwiczyc do ostatku sil i maksymalnego zmeczenia.. tak?
a jezeli bral bym nitrobolon II to zwiekszac ciezar i mniejszac ilosc seri do 10/10/8/8 czy
jesli rozkladasz to na 4 serie to robilbym 12/10/8/6
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...