a wogole prostownik to ktore cwiczenie?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kropek, skoro ma jako pierwszy wyciag gorny to pewnie nie daje rady sie podciagac
narazie nie chcialem robic martwego bo za bardzo nie wiedzialem jak to dobrze wykonac ale teraz jak zmienie plan to bede robil martwy ;dMartwe cigi rob jak robisz mase,
Napisano Ponad rok temu
A co jakies nowe teorie wymyslasz ? jest to 2 najbardziej (po przysiadach) anaboliczne cwiczenie ze wszystkich w sportach cwiczenie, w latach 70' tak pisali w gazetach i dzisiaj tez tak jest, chociazby "Flex" w tym roku,(nie chce mi sie szukac dokladnie) zamiescil caly artykuł o tym cwiczeniu.INEED$, mc niekoniecznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy co dla ciebie jest duze, wydaje mi sie ze dla mnie duze dla ciebie bylo by wielkie.Duzo osob martwego nie robi, a plecy maja duze,
bo nie maja techniki, dlatego trzeba sie jej uczyc od poczatku. Wiekszosc osob tez bardziej czuje prostowniki po rzymskiej, a nie po martwym,
niewiem ile masz lat ale ja jak mialem 17 lat wyciagalem 160kg, a nie cwiczylem wcale dlugo, ciebie widze na forum od kiedy pamietam wiec jakis staz musisz miec.Poza tym narazie nie robie martwego ze wzgledu na wiek,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez nikt sie nie kloci, tylko opinie wymieniamyi nie kłócić sie
zapewnei tak ja tu jestem najmądrzejszy
Napisano Ponad rok temu
Oj guzu, wiesz niszcza sobie zdrowie saa, ale boja sie o stawy w treningu. Pila to nie tak daleko do mnie heh.Ode mnie z silki gosc, wyglada jak konkretny kulturysta. Cwiczy dobre 20 lat, martwego nie robi. A rozmiarowo jest wiekszy od Roberta Kiesza (też z Piły to moge porownac), ktore tez zreszta nie robi cw na wolnych ciezarach teraz (ze wzgledu na stawy).
Niewiem, nie znam go, ale wiem po sobie ze teraz w wieku 19 lat(za 2 miechy 20) moj rekord zyciowy to 220 kg w mc i niczego nie zaluje. Wiekszy ciezar= wieksza masa, bo o nia sie tu rozchodzi.Koniu (ten wiekszy, bardziej znany na sfd i bf), cwiczyl MC od poczatku cwiczen, w szczycie bral pod 180 kg i sam teraz mowi ze zaluje, bo dla kregoslupa to bylo za wczesnie na taki ciezar.
jakto co, robisz mc ?k**** ale co ma np mc do szerokości pleców
Napisano Ponad rok temu
Czy ja mowie, ze nie koksuja- ba koksuja na pewno, bo MP pan Robert na kurczaku nie zrobił. Ale gosc ma tez swoje lata, wiec o stawy tez musi dbac raczejOj guzu, wiesz niszcza sobie zdrowie saa, ale boja sie o stawy w treningu. Pila to nie tak daleko do mnie heh.
Napisano Ponad rok temu
Dobra koniec tematu, bo zaśmieciliśmy chłopakowi dziennik.
to ten trener z arnolda?pan Robert
Napisano Ponad rok temu
przeszkadzac chyba..hehe w sumie nie chcialem wam przeczytac
yhymto ten trener z arnolda?
Napisano Ponad rok temu
przeszkadzac chyba.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
dziennik posiłkow vitalmaxdziennik posiłków do pobrania |
Dieta |
|