Elo! Mam taki problem
, jestem aktualnie na masie i martwi mnie moj brzuch
. Nie chodzi mi o jego rozmiar, bo nie przeszkadza mi te moje prawie 90 cm w pasie, tylko to ze jak np. siedze albo wciagam brzuch to robia sie takie chu.jowe kreski, rozstepy to raczej nie sa
, cos jak cellulit chyba, jeszcze nie dawno czulem miesnie brzucha, a teraz ledwo ledwo, je.bniety tluszcz. Jesli chodzi o diete, to nie licze kalorii itd. bo nie jestem poje.bany
, jem 5 posilkow dziennie prawie codziennie piers z kurczaka, czesto makarony, ryz, kasze, codziennie chleb, platki na sniadanie, jajka tez prawie codziennie i nie powiem masa idzie blyskawicznie, jestem bardzo zadowolony z efektow tym bardziej ze cwicze nie dlugo, dodam ze brzucha nie cwicze w ogole (kiedys tylko za suchara w domku czasem brzuszki sie robilo). Ogladam sobie tak kulturystow na masie i oni maja olbrzymie brzuchy, tylko ze u nich sie skora nie marszczy, wiec mysle, ze jakbym zaczal brzuch dopie.rdalac to by ladniej to wygladalo (nie chodzi mi o kaloryfer widoczny, nic z tych rzeczy
). Tylko tu z kolei jest inny problem, Joks ciagle piep.rzy zeby trening nie przekraczal 75 min, wiec ja sie ku.rwa pytam jakim cudem mozna sie wyrobic w tyle robiac mase i powiedzmy klatke, triceps i do tego brzuch? Ja tak nie potrafie
. Wkleje swoj plan moze cos doradzicie:
1. Poniedzialek Barki + Biceps
2. Wtorek Uda + Łydki
3. Sroda Wolne
4. Czwartek Klatka + Triceps
5. Piatek Plecy + Przedramie
6. Sobota Wolne
7. Niedziela Wolne
Myslalem zeby brzuch robic np. w srode albo w sobote, tylko ze nie chce mi sie zapierniczac tyle razy w tyg. (nie mam czasu), to moze np. w piatek dodac brzuch? Bo plecki i przedramie nie zajmuje mi az tak duzo czasu. Mam dosyc dotykania brzucha pustej galarety, chce czuc twarde miesnie
HELP !!