Trening nóg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale jesli uprawiasz inne dyscypliny i chcesz zadbac o wytrzymalosc,szybkosc wtedy bieganie mozesz dorzucic w zaleznosci od celu dlugie lub krotnie dystanse
 ale jesli uprawiasz inne dyscypliny i chcesz zadbac o wytrzymalosc,szybkosc wtedy bieganie mozesz dorzucic w zaleznosci od celu dlugie lub krotnie dystanse

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Trening na skakance | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Regeneracja, a treningi. | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Trening siłowy: Przedramię | Treningi | 
 |   
 | ||
| Przygotowanie do treningu | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Plan treningowy na siłę | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pomocy - nie wiem o co chodzi.. Pomocy - nie wiem o co chodzi..- Ponad rok temu 
- 
			 HST z priorytetem na gore i srodek klatki HST z priorytetem na gore i srodek klatki- Ponad rok temu 
- 
			 Klatka Klatka- Ponad rok temu 
- 
			 POTRZEBNY TRENING NA SIŁE!!!! POTRZEBNY TRENING NA SIŁE!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc ;] Pls Pomoc ;] Pls- Ponad rok temu 
- 
			 ręce ręce- Ponad rok temu 
- 
			 Indywidualny i skomplikowany potrzebny za 12 dni Indywidualny i skomplikowany potrzebny za 12 dni- Ponad rok temu 
- 
			 Trening Na Mase Poczatkujacego Trening Na Mase Poczatkujacego- Ponad rok temu 
- 
			 rozstepy rozstepy- Ponad rok temu 
- 
			 Trening z uzyciem sztangi,sztangielek i drążka Trening z uzyciem sztangi,sztangielek i drążka- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu