Jak to dawkować ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treningowy:
1/2 porcji rano na czczo
1/2 porcji 30 min przed treningiem
1/2 porcji od razu po treningu wraz z gainerem
oraz kolejna porcja gainera gdzies miedzy posilkami
nietreningowy
1/2 porcji rano na czczo
1/2 porcji 30 min przed posiłkiem w okolicach kilku godzin odstepu po pierwszej porcji
i porcja gainera miedzy posilkami
a witaminy po śniadaniu jedną tabletke.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mieszaj tylko bierz oddzielnie
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
i jesli bys chcial zjesc 1 puche to dokup mono bo bedzie malo kreatyny teraz masz 6,15 i 4,1 g w treningowe i nietreningowe przy tym dawkowaniu to chyba troche malo
ale skoro masz 2 puchy to mozesz ajesc 2 puchy i nie kupywac juz mono
wtedy w treningowe 2 porcje(rano przed lub po treningu) w nietreningowe 1 porcja(rano) i masz cykl 8-9 tygodni
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na noc nie ma sensu brac
a chcesz zjesc 1 czy 2 puchy na cyklu ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chcesz zjesc hpo 2 puchy to proponujea chcesz zjesc 1 czy 2 puchy na cyklu ?
porcja = 20gw treningowe 2 porcje(rano przed lub po treningu) w nietreningowe 1 porcja(rano) i masz cykl 8-9 tygodni
a gainera to w zaleznosci od brakow w diecie ale nie pzresadza z gainerem bo Cie moze zalac mozesz brac miedzy posilkami po treningu troche tez rano
Napisano Ponad rok temu
dawkowanie hp joks podal dobre zawsze kiedy trzeba bedzie dostarczane
gainer zaraz po treningu i miedzy posilkami, kiedy, to zalezy od twoich posilkow, jak nie mozesz zjesc czegos pelnowartosciowego to pomagasz sobie gainerem
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
a jesli bedzie tak bral jak pisal joks to zje okolo 1400g ta cykl 8 tygodniowy no i zostanie mu 600g
a pozatym 0,75g KA duzej roznicy mu nie zrobi
Napisano Ponad rok temu
ka jest kilka razy mocniejsze od mono tak jak pisal ineed, juz nie pamietam ale chyba w okolicach 10 razy dlatego cykl na samym ka to max 4 cap dziennie w treningowy Kornel, nie bierz gainera przed snem1 porcja zawiera 1,5g KA to ja bedzie w treningowe bral 3g KA to nie bedzie za duzo
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
cykl na samym ka to max 4 cap dziennie w treningowy
typy teraz prowadza relacje z suplementacji na SF* z ka i zapodaja w treningowy po 6 capsow, maja te mega capsy z Olimpu i niczego nie przekraczaja w takiej dawce...
jak ktoś se bierze to ka i ma w opkowaniu 300caps to kiedys to trza wszamac na 1 cyklu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no niby pisza tak na opakowaniach ka ale tez pisza na opakowaniu tego ka 2500 zeby brac w treningowe 2 rano i 2 po treningu to jest lacznie 5g ka co by sie mialo rownac 50g mono wiec cos tu sie nie zgadza albo oni pisza zeby brac wiecej zeby zjesc szybciej i szybciej kupic nastepna puchejuz nie pamietam ale chyba w okolicach 10 razy
Napisano Ponad rok temu
ale w takich 4 kapsach na caly dzien treningowy to mamy wlasnie 3g ka wiec dawka mysle wystarczajaca a dochodzi nam jeszcze ester i jablko choc w niewielkich ilosciach1 porcja zawiera 1,5g KA to ja bedzie w treningowe bral 3g KA to nie bedzie za duzo
Napisano Ponad rok temu
to samo KA jakie tam 10 razy mocniejsze? po prostu lepiej się wchłania bo jest buforowana i tyle szamałem na cyklu dosć duże ilości KA dziennie jakieś 6 gram
i wcale zawału od tego nie dostałem a szczerze to mnie zabardzo nie ruszyło.
także KA to jak dla mnie 10 x lepiej przyswajalne mono a nie 10 x silniejsze.
Napisano Ponad rok temu