Jak zdefiniowac cwiczenie Budo
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie tematu - Tokugawa - może mógłbyś się nam przedstawić i powiedzieć u kogo te 12 lat ćwiczysz?
Mam ci podać imię nazwisko adres ? Po co ci to ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaś panie jersey, chciałbym zobaczyć pańskie techniki Wado, np w formie filmików, i ocenić z pewnym fachowcem właśnie z Wado Ryu, właśnie z UK, właśnie z centrali, i właśnie poddać ocenie, właśnie na tym forum - to chyba nie problem. Pozdrawiam.
Błagam, tylko w zamian proszę wkleić pańskie techniki urywania głowy, np w formie filmików, ponieważ ponieważ chciałbym je zobaczyć i ocenić ze szwagrem, spod Bytomia, z wykształcenia elektrykiem - to chyba nie problem. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
- miesięcznik COMBAT april 2008 Vol.34 No.4, czasopismo wyjątkowo specjalistyczne, strona 18-21. Polecam to przestaniesz wciskać ludziom kitu.Niejaki bądz nijaki jersey napisałeś Suzuk - czy może chodzi o modelkę, bo jeśli tak to chyba czytasz jakieś pisma kobiece i stąd takie wiadomości. Napisałem, że wiedze czerpiecie z książek i...no właśnie teraz widzę, że i z pism dla kobiet
naucz się rozpoznawać loga i co jest dla Ciebie centralą? Może Wadō Kokusai Karatedō Renmei? Nie rozśmieszaj mnie.''Powiedz'' - widzę logo Wado, czy masz jakikolwiek kontakt z centralą, czy jesteś zarejestrowany w tej organizacji, czy to uzurpacja, czyli przypisujesz sobie nieprawnie logo?
-wolę to niż sączenie pretensji do wszystkich jak w Twoich postach. Nie uprawiam samopromocji jak Ty.Poza tym - nie potrafisz zapanować nad sobą a to własnie jeden z elementów budo, ''wykrzykujesz'', że Suzuk to, Suzuk tamto, sorki zachowujesz się jak dziecko.
Napisano Ponad rok temu
-ale Ciebie nikt nie zna w Anglii. Ze swoim 5danem możesz co najwyżej "grać teatr" w Szubinie. Pytałem ludzi, którzy są znani w środowisku wado o Ciebie. Jak zdobyłeś 5dan, przepisano Ci stopnie z innego stylu w Polsce? Chciałbyś żebyśmy przemilczeli to co w Japonii nazwano największą aferą w świecie budo? Było to przecież z udziałem T.Suzukiego.Znam kilku dyrektorów technicznych pewnych styli, ale żaden nie ośmielił by poddać krytyce pozostałych - dlaczego, bo mają styl, są ugruntowani, no i ich budo jest dojrzałe. Mało - potrafią dobrze mówić o innych - ogólnie im wyżej tym więcej kurtuazji. Tutaj widzę, brak dojrzałości, pychę i taki przerost formy nad treścią.
-wstydzisz się sam siebie i swojego dogorywającego klubu panie Jacku? Już biegnę...Fachowcy to zapewne Jiro Otsuka...ale on nie chce mieć nic wspólnego z Twoją organizacją za to co zrobiliście z jego Ojcem.Zaś panie jersey, chciałbym zobaczyć pańskie techniki Wado, np w formie filmików, i ocenić z pewnym fachowcem właśnie z Wado Ryu, właśnie z UK, właśnie z centrali, i właśnie poddać ocenie, właśnie na tym forum - to chyba nie problem. Pozdrawiam.
Idź oderwij parę głów to ochłoniesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. W jego wieku trzeba trzymać się tego co się zdobyło, a jak techniki nie staje to są jeszcze mity
2.W tej organizacji wszyscy są tak wytresowani- jesteśmy naj...
3.Wszyscy samodzielnie myślący są niemile widziani.
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie tematu - Tokugawa - może mógłbyś się nam przedstawić i powiedzieć u kogo te 12 lat ćwiczysz?
Mam ci podać imię nazwisko adres ? Po co ci to ?
Był tu taki kiedyś ładny temat o przedstawianiu się. Mi to jest po nic. To kwestia kultury osobistej, żeby nie sadzić pierdół anonimowych, tylko pierdoły podpisane. Adres mnie nie interesuje.
''Powiedz'' - widzę logo Wado, czy masz jakikolwiek kontakt z centralą, czy jesteś zarejestrowany w tej organizacji, czy to uzurpacja, czyli przypisujesz sobie nieprawnie logo?
Składki płacisz elegancko?
Napisano Ponad rok temu
urwiesz mi głowę i nasikasz w szyję ?
Napisano Ponad rok temu
*nic się nie dzieje przypadkiem ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Od czego zależy skuteczność aikido
- Ponad rok temu
-
PSA
- Ponad rok temu
-
Trochę szkoda
- Ponad rok temu
-
Shochugeiko 2014 z A. Sato Shihan (6dan Aikikai)
- Ponad rok temu
-
Czy Aikido jest skuteczne?
- Ponad rok temu
-
Miyamoto Shihan w Polsce!! 26. 07 - 02.08. 2014 Wrocław
- Ponad rok temu
-
Co to jest aikido czesc 2
- Ponad rok temu
-
STAŻ AIKIDO I JUDO
- Ponad rok temu
-
2014
- Ponad rok temu
-
Staż ze Stephane Benedetti shihan, 11-12 stycznia 2014 r.
- Ponad rok temu