Dziennika Konia
Napisano Ponad rok temu
ale ja kwyzej pisałeś potrzeba ci wegli i kcal więc poleciłem to co poleciłem.
Bx 17 zeta/kg allegro przynajmniej smakuje po ludzku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnei sie waham miedzy truskawka gainera 737 a biogenixem carbo... .chyba ze w ogole nie kupowac nic i dalej sie trzymac zwyklej szamy... pomysle.
ps. biogenix carbo ma jakies smaki?
Napisano Ponad rok temu
ma jakies smakibiogenix carbo ma jakies smaki?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
np. jabłko, cytyna, pomarańcza, truskawkaps. biogenix carbo ma jakies smaki?
Napisano Ponad rok temu
natomiast pomarańcz (i cytryna pewnie też)
jest strasznie ostry i wali konserwantami.
Napisano Ponad rok temu
bierz gainera 737^.^
wlasnei sie waham miedzy truskawka gainera 737 a biogenixem carbo... .chyba ze w ogole nie kupowac nic i dalej sie trzymac zwyklej szamy... pomysle.
ps. biogenix carbo ma jakies smaki?
Napisano Ponad rok temu
napisalem ze wzialem 737 ale kropek mi usunal posta;p
i dobrze zrobił ! gainer737 to shit carbo jest lepsze w huj od tego !
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu??i dobrze zrobił ! gainer737 to shit carbo jest lepsze w ch*** od tego !
w ogule nie rozumie tych glupich i utartych przekonan ze ktos kiedys przeczytal i tak powtarza jak nie probowal ci co sprobowali to wystawili komentarz lub opinie (np. allegro) ze przytyli bo wkoncu to logiczne. brakuje wegli kupujemy gainera i nie wybrzedzamy byle by kcl dostarczyc wiecej. i co z tego ze ma te bialko pszenne. a co to ono aids wywoluje ? albo sie nie wchlania ? tez sie czepiacie. nawet gdyby gainer mial najlepsze bialko na swiecie to jesli byscie sobie policzyli to takie 20g bialka ze 100g produktu to sobie mozna o kant dupy wytrzec bo w trawieniu sie ta ilosc zmniejszy a jesli gainera rozlozycie jeszcze na 2x porcje to juz w ogule ile sie wam wchlonie z tych 20g bialka znajdujacych sie w 100g, 10g ? to wiecej macie w glupiej puszce tunczyka z tesco za 1,50 zl wiec serio nie rozumie co sie tak czepiacie tego bialka skoro wystepuje ono w tak smiesznej ilosci ktora w ogule na chlopski rozum nie czuc. bo co moze zmienic taka smieszna ilosc jak 10-15g i tyle w temacie. sam stosuje 737 zamiast carbo dlatego ze wychodzi taniej!!!a jesli sie czepiacie jakosci bialka to jedzcie po treningu tunczyka i dostarczycie wiecej bialka niz w niejednym renomowanym gainerze dlatego jedzenie jest najlepsze
srake mozesz miec nawet po bialku renomowanej firmy jesli masz problemy z trawieniem, ze spozywaniem mleka itd.srake bedziesz mial i tyle
aa no i obalam mit ze po 737 idzie sam fat. jak ktos ma slaba przemiane materii lub przekracza swoje zapotrzebowanie to na kazdym innym gainerze tez pojdzie mu w fat. i to tyle na temat. mam nadzieje ze watpliwosci teraz zostaly rozsiane i jesli kogos nie stac na cos wiecej to taki zakup rowniez pomorze mu budowac mase
ale czekam moze ktos przekona mnie jakims logicznym argumentem...bo dla mnie 10g izolatu/koncentratu bialka a 10g bialka roslinnego w diecie to przeciez bez roznicy bo nie czuc takich ilosci. no chyba ze wy walicie po 300g gainera dziennie. wtedy ilosc przekraczajaca 50g dostarczanego bialka to juz bylaby roznica ale nie w tak smiesznej ilosci.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
a ty pisz dalej eseje naukowe
Napisano Ponad rok temu
czemu??i dobrze zrobił ! gainer737 to shit carbo jest lepsze w ch*** od tego !
w ogule nie rozumie tych glupich i utartych przekonan ze ktos kiedys przeczytal i tak powtarza jak nie probowal
łoo ale ja to próbowalem i wystawilem komentarz do góru
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widac ze nie na kazdego tak samo dziala
Nie no k..wa ameryke ześ teraz odkrył (a moze genetyka zawodzi a nie suple albo trening nie na twoj organizm- to tak poza tematem)
A tak do wątku głównego
Ja bym brał carbo.. sam pije bxa (z tego co pisza sklad najlepszy) i tanie dosyc jest- ja kupuje 1 kg za 18zl (folia), a 4 kg za 65.. to znowu nie taka kasa, ale wiesz co dostajesz
Megabol samą nazwą mnie odrzuca, więc chyba nie spróbuje
A z drugiej strony patrząc, to kto wie, jakie tak swiństwo wsypuja do tych je..nych prochów Moze producent dodaje cos od siebie [jak w poranku kojota bylo czy cus ]