Dziennika Konia
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
taka sprawa, bo powoli trzeba myslec o wrocenie na silownie jol.
Poiwiem tyle ze bede mial 3 tyg przerwy bez kilku dni. Przerwalem cykl na mono... to moge w 1 dniu na silce po przerwie pojechac po wszystkich partiach dosc lajtowo (to bedzie sobota ) a od poniedzialku zaczac cykl na mono?
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
jesli tak 2-3 tygodnie lub wiecej to zrob przerwe 6-8 tygodni cyli jesczze 4-6 i dopiero krete
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
ps. cykl na mono jest jakby staly? czyli efekty pierszego dnia sa takie same jak ostatniego pod koniec 5 tygodnia? czy jakos ze dopiero po 2 tygodniach zaczyna "ruszac" ta cala maszyna ?
Napisano Ponad rok temu
z jednej strony tydzien na krecie to malo ale miales tez przerwe od treningow i ciekawe czy jakies chociaz minimalne spadki
Napisano Ponad rok temu
jesli moja dieta wypali i moje obliczenia matematyczne (korki z maty by ci sie przydaly ) wyjda poprawnie to ..... bede mial (albo i wiecej) 3kg na miech
czyli do wakacji 12 kg ;o (albo i wiecej) ... fajnie?;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
@down
(pisze tutaj zeby nie robic syfu sobie;P )
pokaze ci za 3-4 dni bo musze sie upewnic ze one na pewno dzialaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedizalem ostatnio ze przytyje 3 kg w miech...... panowie ....
W CIAGU OSTATNICH 3 DNI PRZYTYLEM 1 KG
:D:D
wazylem sie codziennie rano naczczo zaraz po obudzeniu i systematycznie waga rosla.... jak tak dalej pojdzie to ......
..... 10kg na miech ?
wystarczy mi nawet 5
Dieta to podstawa
a nie wierzyliscie mi na shoutboxie
Napisano Ponad rok temu
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam dobowe wachania 2-3 kg masy
a tak wogóle to cie podziwiam żeby nie było
...podziwiam za totalny brak samokrytyki ja bym tak nie umiał, nikt by tak nie umiał
koniu jestś wielki...
pod tym względęm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wiec mowie ze juz w sumie wydobrzalem. wracam na silke! ale niestety.... mimo ze moglbym to nie wracam bo mam nauki sporo ;/ wiec zaczynam od piatku
w piatek zrobie sobie ogolnorozwojowke 1 raz (w domu tez wczesniej troche popakuje zeby powiedziec miesniom ze wracmy do formy)
potem musze soebi odpowiedziec na 1 pytanie : czy ta nowa dieta mi cos daje czy nie
jesli daje , wzrost sily i masy to pakuje dalej .. jesli nie zaczynam z mono...
pytanie : dorzucac cos do mono ? CP myslalem ale drogie troche ;(
i tak mam wydatki kupuje :
Dextro juice do mono
Gainer 737 3 kg potrzebuje jeszcze troche wegli i kcal w diecie.
Napisano Ponad rok temu
jak tylko tego to albo jak ci juz mówiłem jogurty albo carbopotrzebuje jeszcze troche wegli i kcal
i jedno i drugie lepsze od megalola
jak ci sie zapieni jak mydło to od razu zwątpisz
Napisano Ponad rok temu
jakie jest najtansze carbo takie byle jakie tyle zeby kcale byly no i troszke wegli tez moze byc :?
ps jogurty jem to jest lajt
ps8 . przejrzalem troche te carba i drozej wychodzi niz 737