tylko ze nie mam w planie podciagania bo tu mialem tą sama sytuacje co w wioslowaniu bo tez caly czas robilem i postanowilem zmienic.i jezeli tez nie potrzeba zmieniac to zostawie.wiem ze to dobre cwiczenie,dobrze wchodziZeby bylo po kolei kazdy akton barku i podciaganie robisz na dobicie jakby, dobrze rusza calym barkiem, szczegolnie bokiem, a ten jest najwiekszy wiec wiesz.
 a jak dodam podciaganie to wtedy bedzie za duzo serii.wiec mam zostawic tak jak jest czy zamienic ktores cw na podciaganie?
 a jak dodam podciaganie to wtedy bedzie za duzo serii.wiec mam zostawic tak jak jest czy zamienic ktores cw na podciaganie?wlasnie chcialem sprobowac oburacz bo kiedys Joks pisal ze dobrze mu wchodzi i chcialem sprawdzic.ale moge zostawic wioslowanie sztanga tylko co zmienic w treningu plecow bo praktycznie nie bedzie sie roznic od poprzedniego zestawu cw..?nie musisz zmieniac, ale jezeli chcesz to sprobuj, wtedy rob to jednoracz, a nie oburacz jak napisales wyzej
wiec teraz pojade tym popzrzednim a ten plan zostawie na cykl cp

ps.teraz jechalem na mono 5tyg.zrobilem 1tyg regeneracji i teraz tym samym planem pojade 7tyg.pozniej 2tyg.regeneracji i moge zaczynac cykl na CP.tak to widze. bedzie ok?

??
 ??

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

wczesniej bym on mnioejszy ale teraz juz mocniej boli i nie wiem co robic? moze ktos z was wie co to? jak nie to bije to lekarza.
  wczesniej bym on mnioejszy ale teraz juz mocniej boli i nie wiem co robic? moze ktos z was wie co to? jak nie to bije to lekarza.

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook