tylko ze nie mam w planie podciagania bo tu mialem tą sama sytuacje co w wioslowaniu bo tez caly czas robilem i postanowilem zmienic.i jezeli tez nie potrzeba zmieniac to zostawie.wiem ze to dobre cwiczenie,dobrze wchodzi a jak dodam podciaganie to wtedy bedzie za duzo serii.wiec mam zostawic tak jak jest czy zamienic ktores cw na podciaganie?Zeby bylo po kolei kazdy akton barku i podciaganie robisz na dobicie jakby, dobrze rusza calym barkiem, szczegolnie bokiem, a ten jest najwiekszy wiec wiesz.
wlasnie chcialem sprobowac oburacz bo kiedys Joks pisal ze dobrze mu wchodzi i chcialem sprawdzic.ale moge zostawic wioslowanie sztanga tylko co zmienic w treningu plecow bo praktycznie nie bedzie sie roznic od poprzedniego zestawu cw..?nie musisz zmieniac, ale jezeli chcesz to sprobuj, wtedy rob to jednoracz, a nie oburacz jak napisales wyzej
wiec teraz pojade tym popzrzednim a ten plan zostawie na cykl cp
ps.teraz jechalem na mono 5tyg.zrobilem 1tyg regeneracji i teraz tym samym planem pojade 7tyg.pozniej 2tyg.regeneracji i moge zaczynac cykl na CP.tak to widze. bedzie ok?