nie że ja robilem, tylko tak sie robi
, nie mozna polecic komus kto jest miesiac na silowni i nawet nie wycisnie 60kg na klate jakiegos ciezkiego treningu dlatego dla osob z mniejszym stazem mniej niz pol roku taka zasada jest jak najbardziej prawidlowa, zwlaszcza ze po klacie sobie tricpes juz tylko dopompuje a po plecach biceps. mi ten trening ktory rozpisal na poczatku pasuje jak najbardziej.
Ja ich nigdy nie ćwiczyłem bo zawsze miałem je za duże (głównie staram się je redukować). I wciągu 2 cykli na sucho zrobiłem 15kg masy więc... Każdy inaczej działa może dlatego...

chyba ze sztange bedzie trzymal na barkach gdzie latwiej jest zrzucic do przodu niz zza karku. i tak dopompowanie tak mialoby wygladac. a na klatke czy barki przy cwiczeniach ze sztanga mozesz robic jak ja...czyli ostatnia seria gdzie jest najwiekszy ciezar szybko zdejmujesz te 10-15 kg mniej i machasz do oporu, pozniej znow zdejmujesz te 15kg mniej i znow do oporu. najlepiej sprawdza sie to na klacie
 chyba ze sztange bedzie trzymal na barkach gdzie latwiej jest zrzucic do przodu niz zza karku. i tak dopompowanie tak mialoby wygladac. a na klatke czy barki przy cwiczeniach ze sztanga mozesz robic jak ja...czyli ostatnia seria gdzie jest najwiekszy ciezar szybko zdejmujesz te 10-15 kg mniej i machasz do oporu, pozniej znow zdejmujesz te 15kg mniej i znow do oporu. najlepiej sprawdza sie to na klacie  ]=+-:::...
]=+-:::...
 jak już pisze,to pytanie: czy carbo sie stosuje w dni nietreningowe??
  jak już pisze,to pytanie: czy carbo sie stosuje w dni nietreningowe??

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook