Dziennik Davidka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a cyklu na mono nie zaczynaj poki nie wrocisz do formy czyli jakies 3-4 tygodnie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
co do cyklu kupiłes juz to mono?
Ja bym na twoim miejscu zarzucił juz duze cp+mono. Pisałes wczesniej ze po cyklu na samym mono juz słabo szło, moze dieta ostro nawalała i trening cos nie tego, ale jesli nie to cp by sie juz zdało. Szczegolnie przed treningiem na pompe.
albo ostatnio popularny zestaw u nas: aero2 + mono (cp).
Jak duzo jest tego białka, to tez bym rozlozyl na dwa cykle. Na mono gdzies w 3-4 tygodniu jak sie najlepiej rozkreca, u mnie przynajmniej tak jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzis stwierdzilem ze musze troszke przyzyczaic meisnie do wysilku bo po wtorkowej klacie tak mnie cuyce bolaly ze szok;] wiec sobie zrobilem "mocniejsza" ogolnorozwojowke ale bez klaty bo ja przetrenowalem we wtorejk;] zrobilem tak:
PLECY:
2 cwiczenia laczone na miesnie meidzy lopatkowe 3serie
BARKI:
2 cwiczenia laczone: wyciskanie siedzac sztangielek oraz unoszenie sztangielke w pochyleniu na boki 3serie
TRIC:
Cos tam pomajstrowlaem ogolnie rzecz biorac nie skupialem sie na jednym cwiczeniu tylko tak biegalem sobie:)
BIC:
ugiannie ramienia ze stznaga 3 serie
uginanie ramion ze stzangielkami z rotacja:)
ogoolnie robilem przerwykrociutkie i sie wyrobielm w 40 min z treningiem;] jutro chyba tos amo bede robil ale moze trsozke inne cwiczenia a od pon z nowym planem treningowym:)
Napisano Ponad rok temu
EDIT:1000 postów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PLECY:
-ściąganie drążka wyciągu górnego za kark:12/10/8/6
-unoszenie sztangielki w opadzie: 12/10/8/8
-Przyciaganie do siebie chwytnikow w siadzie plaskim:12/10/8/7
-martwy ciąg: 12/10/8/6
no i zrobilem jeszcze 4 serie po 15-20 powtorzen na brzuch(brzuszki) na lawce ktora stala prawie w pionie;] ciezkie jak cholera:P a i zapomnaielm napiac ze zrezygnowalem z a6w;/ zrobilem 12 dni, efekty swietne ale niestety w weekend trszoek popielm i nei maielm jzu silyy zrobic a6w bo za bardzo sie pochlalem;/ ale od wtorku ruszam z cyklem wiec wtedy poleci tez a6w:)
Napisano Ponad rok temu
2kg białka ostrowi smak truskawkowy
3kg dextro juice
creatine mega caps oraz creatine microform Biogenixa (po polaczeniu cykl bedzie trwal jakies 5 tyg)
witaminki
jak widzicie ten cykl nie jest jakis wypasny, raczej taki skromniejszy ale gainera nie kupywalem poniewaz nei interesuje mnie juz masa w postaci tluszczyku a ostatnio troszke mnei zalalao;] chce troszke miesnia zbudowac a zarazem nie zalac sie jako tako tluszczem. bialka pewnie jeszcze dokupie z 1.8kg ale to pozniej jesczze;]
a teraz cos o dawkowaniu:
DT:
4 caps kreatynki + 30g dextro na czczo oczywiscie ; 4 caps kreatynki zaraz po treningu+50g dextro juice
jelsi jade na silownie popoludniu to 1h po sniadaniu 30g bialka; godzina przed treningiem 30g bialka i pol godziny po treningu(spozyciu kreatynki z dextro) nastepne 30g bialka
jesli jade na silownie rano to godzina przed treningiem porcja bialka ; pol godizny po treningu 30g bialka i pozniej jakos w porze popoludniowej 30g bialka ew w czasie posilku ubogiego w bialko
na noc twaropzki itp. ogolnie dietki brak i niestey nie bedzie jej do czasu az bede mieszkal z rodzicami;/ nastepny cykl planuje kwiecien/maj ale wtedy to juz konkret: 2x CP 4kg bialka oraz 5 kg gainera no i wtedy tez omega 3 witaminki oraz carbo BX
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu