raczej nie mozesz skasowac
Ale moderator może
ja czytam...jak będzie trzeba to coś napiszę
No to sie ciesze
Napisano Ponad rok temu
raczej nie mozesz skasowac
ja czytam...jak będzie trzeba to coś napiszę
Napisano Ponad rok temu
Siła troszke poszła, ale
chyba nikt już tego nie czyta...
bede musiał skasowac dziennik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrobiłeś dziennik po to by go ktoś czytał, czy po to by zobaczyć za parenaście tygodni efekty?
w treningowe 100gile gajera jesz dziennie?
Hehe nie wiem ile miałeś na myśli ale teraz jest troszeczkę wiecejteraz masz 60
teraz masz 60
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na noc makaron to nienajlepsze rozwiazanie po co Ci wegle na noc najlepiej ser bialy na noc moze go zmiksowac z mlekiem i kakaem i wypic ja tak robieNajwiększy jest problem, że żadko kiedy zjadam na noc ten posiłek! Musimy koniecznie to zmienić... napisz na co.. bo sporadycznie jadam piers i makaron na noc
moze za duze obciazenie albo zla techika jak bol nie bedzie ustepowal a bedzie sie nasilal proponuje jakas przerwe tak z tydzien albo zmniejsz troche ciezar i jak przestanie bolec to dozucisz z bolami nie ma zartowI nie wiem co mam zrobić nadgarstki, a w zasadzie pod nadgarskiem przedramie.. mnie troche boli jak robie np. biceps...
Podpowiedzcie
Napisano Ponad rok temu
skiera napisał/a:
I nie wiem co mam zrobić nadgarstki, a w zasadzie pod nadgarskiem przedramie.. mnie troche boli jak robie np. biceps...
Podpowiedzcie
moze za duze obciazenie albo zla techika jak bol nie bedzie ustepowal a bedzie sie nasilal proponuje jakas przerwe tak z tydzien albo zmniejsz troche ciezar i jak przestanie bolec to dozucisz z bolami nie ma zartow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Największy jest problem, że żadko kiedy zjadam na noc ten posiłek! Musimy koniecznie to zmienić... napisz na co.. bo sporadycznie jadam piers i makaron na noc..
Hehe nie wiem ile miałeś na myśli ale teraz jest troszeczkę wiecej
Napisano Ponad rok temu
to nie mialo byc na noc tylko na kolecje heh to bylo trzeba o tym pisac od razu..... to co ty konczyles swoje jedzenie na tunczyku..... ekhm.... no to fakt troszke katabolizm cie lapal
Napisano Ponad rok temu
łamany gryf i na takim sie robi elegancko bica jak bys robil na normalnym to dopiero bys narzekal bo wtedy nadgarstki masz tak lekko wykrecone a na lamanym masz w normalnej poycji nadgarstkiA może jakieś opaski? Bo biceps robie tym połamanym gryfem i nadgarstki mam skrecone do wewnątrz.. i jak puszczam gryf to taki ból czuć jak by sie luzowało wszystko.. może ktoś ma to samo.. to wie ocb
Napisano Ponad rok temu
Takie dania wieczorem jakoś nie zabardzo mi podchodza
Trzeba coś zmienić
Wymyśl cos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dziennik treningowy. Trening siłowy. Efekty na siłowni |