Dziennik
Napisano Ponad rok temu
w tym roku bedzie pewnie to samo moze dojdzie wycikanie na klate ale na atlasie bo w szkole nie mamy anie sztangi ani hatli
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
heheh to tylko pozazdroscicbo w szkole nie mamy anie sztangi ani hatli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to bardzo ciekawie wyglada bo na drabinki dajemy 2 lawki i przywiazujemy kozla i jedziemy tak samo na barkito jak bedziecie robic przysiady?
dla mnie duzo lepiej by bylo jak by byl normalny sprzec ale co zrobic trzeba walczyc w takich warunkach jakie sa
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu
Nadal nie potafie sobie tego wyobrazic..
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Klatka i tricepsy
-pierwsze cwiczenie to wyciskanie sztangi na ławce plaskiej 12 10 8 5+1 75kg 79kg 83kg 87kg
calkiem niezle poszlo zrobilem 3 i 4 seria dosyc ciezko juz szly ale ogolnie ok
-drugie cwiczenie to wyciskanie sztangi na lawce skosnej glowa w gore 12 10 8 6 - 55kg 58kg 61kg 64kg
nie szlo latwo bo zwiekszylem ostatnio o 2kg kazda serie ale dalem rade tak jak w poprzednim cwiczeniu 2 ostatnie serie najciezej
-trzecie cwiczenie to rozpietki na lawce skosnej glowa w gore 10 10 8 8 - 15kg 15kg 16kg 16kg
poszly latwiej niz tydzien temu
-czwarte cwiczenie to triceps po francusku 12 10 7 4 - 28kg 30kg 32kg 34 kg
to cwiczenie zawsze ciezko mi idzie dzis nie bylo inaczej zrobilem
-piąte cwiczenie to triceps hantlem nad glowa 10 10 7 - 12,5kg 12,5kg 15kg
w rozpisce mam wszystkie serie po 12,5kg ale chcialem sprawdzic jak pojdzie z 15kg nastepnym razem chyba zwieksze o 1 kg to cwiczenie i bede robil 13,5kg
w domu oczywiscie brzuch
dzis mialem dostac gainera ale kumpel zamowil i jeszcze nie przyszdl mam nadzieje ze bede mil go do wtorku
na silowni bylem 80 minut
Napisano Ponad rok temu
no jasne ze startuje teraz jestem w 3 klasie przypominam ze chodze do LO jak bylem w 2 klasie udalo mi sie wygrac szkole zawody z tego co pamietam bylem wtedy chory wiec teraz jestem dobrej mysli w tym roku ma byc jakis puchar za zwyciestwo w tych zawodachstartujesz i patrzysz wygrać?
Napisano Ponad rok temu
hehe prymitywne to troszke :D:D musi smiesznie to wygladacna drabinki dajemy 2 lawki i przywiazujemy kozla i jedziemy
Napisano Ponad rok temu
no :D:D ale jak nie ma innych warunkow a gosciu z wf nie chce jechac do innej szkoly lub na profesjonalna silownie wiec trzeba sie meczychehe prymitywne to troszke musi smiesznie to wygladac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powodzenia życzę...
Dziękówka zdam szczegolowa relacjeJa tak samo Szkoda ze umnie niema takich zawodow:(
Napisano Ponad rok temu
Plecy
-pierwsze cwiczenie to podciaganie szerokim nachwytem 6 6 7 6
ostatnio nie lubie tego cwiczenia bpo jestem zmuszony wykonywac je na zewnatrz silowni a wiec na mrozie nie bylo to latwe
-drugie cwiczenie to wioslowanie hantlem 12 10 8 7 - 38,5kg 40,5kg 42,5kg 43,5kg
poszlo w miare ok chyba latwiej niz tydzien temu jak dobrze zlapie hantla i mi nie wylatuje z reki to jest ok zrobilem
-trzecie cwiczenie to martwy ciag na prostych nogach do kolan 12 10 8 6 - 85kg 90kg 95kg 100kg
poszedl w miare ok chodz w 2 ostatnich seriech male klopoty
-czwarte cwiczenie to kaptury 12 12 12 - 60kg 60kg 70kg
pierwsze 2 serie poszly lajtem wiec zwiekszylem o 10 kg w ostatniej i tez ok a wiec w nastepnym treningu zwiekszam wszystki do 70kg
i w domu brzuch to tyle na dzis
na silowni bylem okolo 50-60 minut
Napisano Ponad rok temu
Barki i nogi
-pierwsze cwiczenie to wyciskanie sztangi zza karku 12 10 8 6 - 41kg 43kg 45kg 47kg
poszlo lepiej niz tydzien temu bo zrobilem wszystki powtorzenia zgodnie z rozpiska ostatnie powtozenie bardzo ciezko ale poszlo moze za tydzien zwieksze o 1kg
-drugie cwiczenie to unoszenie hantli na boki 10 10 10 - 11kg 11kg 11kg
poszlo w miare dobrze tez duzo lepiej niz ostatnio 2 tygodnie temu robil 10 kg wiec jest ok
-trzecie cwiczenie to unosznie sztangi do brody 12 10 8 6 - 41kg 43kg 45kg 47kg
tez duzo lepij niz ostatnio dzi byl dobry dzien to cwiczenie szlo dosyc latwo nawet ostatnia serie wiec za tydzien bede robil w kazdej serii o 1 kg wiecej
-czwarte cwiczenie to przysiady ze sztanga 12 10 8 6 - 67,5kg 72,5kg 77,5kg 82,5kg
wzgledu na to ze ostatnio szly latwo dzis zwiekszylem od 1 serii o 2,5kg i zrobilem i calekiem niezle poszlo
-piate cwiczenie to wsiecia na palcach 3 serie max powtorzen
bardzo dobrze wchodzi
no i klasycznie brzuch
trening bardzo dobrze poszedl duzo lepiej niz osatnio oby tak dalej
Dzis dostalem gainera 2,4kg smak czekolady smakuje zajebiscie i mam jeszcze troche bcaa i biore tak
przed treningiem 5,5g bcaa
po treningu 5,5g bcaa po 5 minutach 75g massa xxl z 300g mleka i po 30 minutach ryz z tunczykiem
i do tego codziennie rano 2,2g bcaa i 25g gainera do sniadania
co myslicie ??
Dzis mialem zebranie wiec nie wiem jak bedzie z odwiedzaniem forum do ferii ferei mam za poltora tygodni
Napisano Ponad rok temu
iel dzinnie bcca wychodzi ci w gramach
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
mam 2,4kg gainera i okolo 120 kapsolek bcaa co daje 132g
gainer bedzie na 5-6 tygodni bcca na 2 tygodnie
nietreningowe
przed sniadaniem 2,2g bcaa
do sniadania 25g gainera
treningowe
przed sniadaniem 2,2g bcaa
do sniadania 25g gainera
przed treningiem 5,5g bcaa
odrazu po treningu 5,5g bcaa
po 5-10 minut 75g gainera (pozniej po 30 minutach jem ryz z tunczykiem)
mam pytanko dla osob ktore znaja sie na treningu chodzi o barki cwicze akualnie 4xwyciskanie zzakarku 3xunosznie hantli w bok i 4xunosznie sztangi do brody
chcialem dodac jedno cwiczenie na barki co byscie polecili mi ?? chyba dodam sobie na koniec 3 serie unoszenie hantli w opadzie bedzie lacznie 14 serii na barki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na przod wchodzi wyciskanie zza glowy i troche unoszenie do brody to strczy