Szukaj jakiś promocji na mięsa, nie musi przecież to być kurczak, jak masz na promocji schab to kup schab, też dobre makro ma
Twaróg Delkiate w biedronce 2,35 zł za 250g, jajka wychodzi taniej w 30 szt. kupić.
Napisano Ponad rok temu
Szukaj jakiś promocji na mięsa, nie musi przecież to być kurczak, jak masz na promocji schab to kup schab, też dobre makro ma
Twaróg Delkiate w biedronce 2,35 zł za 250g, jajka wychodzi taniej w 30 szt. kupić.
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A jak będzie karkówka czy szynka wieprzowa to tez kupuj. Niby tłustsze mięso ale można wtedy obciąć wszystkie inne tłuszcze dodawane i na masę jak ta lala. W marketach na takich promocjach kilogram potrafi kosztować 10zł
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
"kupiłem" nie kupowałem
Nie jedz parówek bo to nie ma nic wspólnego z mięsem białkiem zwierzęcym i jedzeniem = to jest gówno
Wazysz 60kg masz dostarczyc łącznie 120g białka ( wliczone i zwierzęce i roslinne ) i masz z tym problem? Ja tyle wciagam w 2 posiłkach Stopniowo zwiekszaj porcję jak masz problem z jedzeniem. Jaki to makaron? Kupuj tylko durum jak kruszej z kasa lub razowy jak ma być na bogato. 500g to koszt odpowiednio u mnie w biedrze 2.3zł lub 2.9zł ( produkt robi Lubella )
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Z węglowodanów ekonomicznie wychodzi kilogramowy ryż z biedronki.
Napisano Ponad rok temu
No fakt jego ceny nie przebija żadna inna sieć sklepów.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zjedz 150g twarogu i masz 30g białka.
Akurat w cenie tego jogurtu kupisz kostkę twarogu!
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, w jogurcie praktycznie nie ma białka.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Proponuje tez jako dobre zrodlo bialka raz na jakis czas watrobke drobiowa kupic, oprocz dobrej jakosci bialka, to masz zelazo, cynk, witaminy z grupy B, ale pamietaj raz na tydzien nie czesciej, watrobka ma duza zawartosc bodajze wit. A przez co w nadmiernej ilosci ta witamina jest toksyczna.7
Zapomnialam dodac 100 gr watrobki ma okolo 20 gr bialka.
Użytkownik Magdalena83 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie podroby też możesz śmiało jeść, jak je lubisz oczywiście
Wątróbka, żółądki itp
Napisano Ponad rok temu
A co myślicie o mleku i jego zawartości bialka? Lub o serze?
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak dobrze reagujesz na laktozę to mleko jak najbardziej okej.
Jak chodzi ci o sery żółte to też jest dobre rozwiązanie, dużo białka ale również dużo tłuszczy.
Napisano Ponad rok temu
Mateusz bardzo kocham MLEKO <3 a najbardziej do płatków kukurydzianych lub ryżu, albo i tak sobie wypić normalnie do obiadu, kolacji. Z serem wiem, że ma tłuszcz ale zawsze można wykorzystać do diety ten tłuszcz .
A co myślisz o wieprzowinie gotowanej, ale w postaci szynki krojonej? Do chleba lub po prostu tak zjeść? I kiełbasie?
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Szynka gotowana tak, kielbasa nie bardzo ma bialko i tluszcz, ale jest przetworzona i zawiera konserwanty... zazwyczaj to bezwartosciowy syf z samych odpadkow
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jaki gryf ? |
Sprzęt do siłowni |
|
|
||
Jakie wybrać?? |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Jak Długo? |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
||
Na jaki wzrost jaka waga? |
Inne sporty |
|
|
||
Jak zrobić z brzuchem? |
Trening dla początkujących |
|
|
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu