Witam, wszystkich uzytkowników.
Jako, że jestem nowy kilka słów o mnie, mam na imie Sebastian (trudno sie domyslić ;p), mam 15 lat, staż na silowni hmm, miesiąć, mam 175 cm, oraz 83 kg wagi (wiem grubas zemnie), ogólnie mam zamiar zrobić fajną rzezbe swojego ciała, liczę na waszą pomoc oczywiscie, nie jestem osobą, ze odrazu się poddaje, mysle ze to tyle ).
1. Korzystam aktualnie z planu 3 dniowego treningu na masę dla początkujacych, znalazlem na tej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. Wszystko wiem, ze tam jeść przed i po treningu, oraz mam do was zrobioną dietę własna, bo czytałem troche na temat i chciałbym się zapytać osób, które mają pojęcie większe niż ja
Moja dieta, nie wiem czy dobra ale mialem zamiar na niej schudnać oraz wiecie no dobra do silowni. XD
1. Dzien (Poniedzialek)
1. Posiłek : 50g Płatki Fitnes , zalane mlekiem (bez cukru) 7:00
2. Posiłek : chleb pełnoziarnisty lub ciemny na to Szynka, Sałata, Pomidor, Ogórek 10:00
3.Posiłek: 200g piersi z kurczaka, 50g ryżu, brokuły 15:00
4. Jogurt Naturalny + mandarynka 17:00 max
2. Dzien (Wtorek)
1. Posiłek : 60g Płatki Fitnes , zalane mlekiem (bez cukru) 7:00
2. Posiłek : chleb pełnoziarnisty lub ciemny na to Szynka, Sałata, Pomidor, Ogórek 10:00
3. Posiłek : 200g piersi z kurczaka, 50g ryżu, brokuły , warzywa dowolne 15:00
4.Jabłko 17:00 max
3. Dzien (Środa)
1. Posiłek : Jajka na twardo, połaczone z grejfrutem (cwiartka lub poł) , herbata bez cukru 7:00
2. Posiłek : chleb pełnoziarnisty lub ciemny na to Szynka, Pomidor, Ogórek 10:00
3. Posiłek : 200g piersi z kurczaka + sałatka warzywna zrob se z ogroków,pomidorów i wszelkich innych warzyw np. Marchewki 13:00
4. Galaretka truskawkowa 17:00 max
4. Dzien (Czwartek)
1. Posiłek : Jajka na twardo, połaczone z grejfrutem (cwiartka lub poł) , herbata bez cukru 7:00
2. Posiłek : Bułka z Serem, szynka, sałata, ogórkiem, pomidorem (wyjątkowo bułka się ciesz) 10:00
3. Zupa krupnik, lub pomidorówka 13:00
4. Jabłko 17:00 max
5. Dzien (Piątek)
1. Posiłek : Płatki owsiane 7:00
2. Posiłek : Jabłko 10:00
3. Piers z kurczaka z Ketchupem + Brokuły 13:00
4. Pomarancza, lub twoj ulubiony owoc 17:00 max
6. Dzien (Sobota)
1. Posiłek : ciemny chleb+ synka, pomidor , herbata bez cukru 7:00
2. Posiłek: Jabłko 12:00
3. Sałatka Warzywowa/owocowa 17:00 max
7. Dzien (Niedziela)
1. Posiłek : ciemny chleb+ synka, pomidor, ogorek + herbata bez cukru 7:00
2. Posiłek : Gołabki + Zieminiaki (malo ziemniakow) 12:00
3. Posiłek : Sałatka owocowa 17:00 max
I jeszcze pytanie mam, jakie odzywki czy bez narazie, jestem otwarty na wszelkie wasze propozycje, potrzebny by mi byl jakis spalacz tluszczu mysle by spalic troche, ogolnie to biegam co 2 dni 35 min, i ten jakies odzywki oczywiscie na silke oraz wiecie spalacz.
A jeszcze ćwicze tym treningiem dopiero pierwszy raz, bo wsumie to swiezak jestem, ale czuje ze rośnie coś .
Pozdrawiam Sebastian
Użytkownik Sebastiano edytował ten post Ponad rok temu