Mam zamiar ostro biegac, od stycznia cwiczylem typowo na mase. Mam juz niecale 83kg przy wzroscie 185 ale zrobilo sie cieplo i musze zrzucic oponke z brzucha. Samo bieganie jest troche nudne jak dla mnie ale mam mozliwosc praktycznie codziennie grac w noge i kosza. Jak biegac zeby spalac tluszcz ale zeby nie spalic miesni ? czy jest to wogole mozliwe? Mam bialko okolo 900g jeszcze mi zostalo
Jak biegac zeby nie spalic miesni ?
Napisano Ponad rok temu
Według mnie jak biegasz ( robisz aeroby) to spalisz tłuszcz, a nie mięśnie. Ja robię aeroby ( aerobik) i przez to, że spaliłam tłuszcz moje mięśnie na nogach są bardziej widoczne i na obsasach i w mini wyglądam jak kulturysta to też nigdy tak z domu nie wyjdę
Napisano Ponad rok temu
Dobrze Aniu wygladasz, nie przesadzaj. Wracajac do biegania podczas tak ciezkich aerobow jak bieganie przydalo by sie zabezpiczyc miescnie przed samym bieganiem spozywajac BCAA oraz glutamine. po kazdych takich ciezkich aerivach przydalo by sie rozniez jaknajszybciej dostarczyc weglowodany np. carbo. Czy Twoje miesnie niebeda sie spalac to zalezy od tego jak bardzo beda intensywne te treningi i jak bardzo zabezpiczysz swoje miesnie.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Nie szalej z tempem.JW BCAA podstawa.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to bcaa bedzie dobre ? polecaja wszedzie to hi-teca powder ale mialem juz to i sprobowal bym cos inne Chyba ze naprawde to hi-teca jest najlepsze to niebede experymentowal
Napisano Ponad rok temu
jest ok. ja kchcesz cos innego wez fitmax z cytrulina
poza tym porzadne odzywianie i zminimalizujesz spalanie miesnia. pozdro
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Suple nie ten dział.Jak kupujesz coś to popatrz na skład.W porcji 10g masz tylko 5g BCAA, porównaj z hi-tecem.
Napisano Ponad rok temu
hi tec dobry o ile dasz rade go pic smak ma jakiejs siarki tragedia ;/
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie szalej z tempem? A interwały? Przecież są typowo na spalanie tłuszczu, a tempo nieziemskie.
Użytkownik pakeros edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak interwały to prosta sprawa, że wtedy tempo jest całkiem inne.