taki szejk to ja rozumiem
Dziennik Treningowy Marcina
Napisano Ponad rok temu
ogolnie to twojego gainera wzbogacilem o banana i truskawki, ogolnie kozacki
Napisano Ponad rok temu
Piątek; Klata
- sztanga płasko: 12x50kg 10x53kg 8x57kg 6x60kg
- hantle skos: 12x20kg 10x22kg 8x23kg 6x24kg
- rozpietki płasko: 14x10kg 14x10kg 12x11kg 12x11kg
Szama:
1.makrela + razowy + zolty ser
2.cyc + ryż + kapusta czerwona
3.mleko + białko
4.spaghetii
5.spaghetti
6.mleko + białko
Napisano Ponad rok temu
coś słabo słabo - i po co do takich wyników meta?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
nie boj dupy Viper, metka sobie spokojnie czeka w szafce na swoja kolej
Napisano Ponad rok temu
ale czy metka czy non stop suple to właściwy krok? widać, że chyba coś inne jest problemem jesli wyniki takie słabe patrząc na twój staż i sporo cyklów na suplach
TKWM
Napisano Ponad rok temu
cwicze teraz drugi tydzien po miesiecznej przerwie bo troche kregoslup dawal sie we znaki, troche sie wystrachalem i stad jak narazie taka oszczednosc kilogramow...pozatym troche pracuje fizycznie po 9 godzin a treningi robie naczczo wiec moze to tez ma jakis tam wplyw, ale mysle ze jakos to bedziesz szlo wszystko do przodu moze nie w zabojczym tempie ale do przodu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko kręci sie koło miski. Suple poza białkiem i witaminami to tak naprawdę smieci w 95% zbęde każdemu. Jedzenie + trening + spanie więcej nie trzeba do szczęścia.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Gramm a powiedz mi jak ważysz szame ? np cyca wazysz na surowo czy po usmazeniu ?
Napisano Ponad rok temu
po co mam wazyć cycka po usmażeniu? w tym procesie białko nie wyparuje warze mięso na surowo ale jakbyś chciał to ci powiem.
Po dokładnym ugotowaniu czy upieczeniu lub usmażeniu 100g surowej piersi traci ikoło 33% masy własnej ( sprawdziłem)
Waże wszystko bo moje oko jest marne i na oko to bym zmarł a nie kontrolował co jem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
czyli kolejnosc jest taka: waga --> patelnia --> talerz ?
Napisano Ponad rok temu
to moze dlatego nie moglem zbytnio tak duzo jesc bo ja najpierw smarzylem a potem dopiero wazylem ?
Napisano Ponad rok temu
mozliwe ja na raz 500g mięsa to nie problem :E tylko finanse nie pozwalaja na takie jedzenie :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a ryz tez przed ugotowaniem wazysz ?
Napisano Ponad rok temu
wszystko wazysz przed .... przeciez makaron czy ryz po ugotowaniu wazy po 3x więcej a ma tyle samo węgli i kalorii co przed ugotowaniem
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ok.. Jeszcze mnie te areoby zastanawiaja bo Lezu na redukcji nie robil a elegancko sie wyciął ale ja mam sporo wiecej tluszczu na brzuchu od niego i juz sam nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Chcesz to kręć ja bym to olał. IF sie sprawdza bez aero o ile pilnujesz zasad systemu i bilansu. Najwyżej zwiększ objętośc siłowego treningu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tylko ja zbytnio nie jestem na IF bo jednak 1 posilek w pracy wpada
Napisano Ponad rok temu
to przejdź bo jak zjesz cokolwiek = nie ma IF nie ma tego o co tu chodzi czyli postu = stosuj zwykłą diete z ujemnym bilansem i wtedy więcej wysiłku.
Mateusz Pawlak
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Odpowiedni plan treningowy |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Przed Treningówki ! TRENINGOWY POWER ! |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Plan treningowy na tydzień |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Zakładamy własne dzienniki treningowe!!blogi ;-) |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Plan treningowy |
Trening dla początkujących |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziennik treningowy Łukaszaa
- Ponad rok temu
-
Dziennik treningowy Mila
- Ponad rok temu
-
Evolution
- Ponad rok temu
-
Dzienik treningowy Tygrytrona
- Ponad rok temu
-
byle do 45cm:D
- Ponad rok temu
-
Domin - 190cm/68kg
- Ponad rok temu
-
ROAD TO FITLOOK 2013 Bartek B
- Ponad rok temu
-
Pierwszy DT Natki :)
- Ponad rok temu
-
Rafał90 trening na MASE!! trenuj DZIŚ aby jutro być ZWYCIĘZCĄ!!!
- Ponad rok temu
-
Dawna forma - może i coś więcej...
EXPERTO - Ponad rok temu