Nie musiałem z niczym łączyć i tak ledwo każda serie kończyłem :E mam fajny sposób na połączenie w tym hantli żeby moja lewa słaba strona nie latała i nie zdychała za wcześnie - taki przyrząd typowo pod to ćwiczenie na następnym trenie pyknę mu fotkę bo dziś o tym nie pomyślałem.
GRAMM w drodze do lepszej sylwetki - redukcja strona 139
Napisano Ponad rok temu
Reverse Diet - 2650kcal - 2
OFF
- Ponad plan wpadło nieco suszonych moreli
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy cie tak chwala:p to ja zeby cie zmotywowac powiem ze moim zdaniem przy twoich gabarytach plecy moglyby byc wieksze
Napisano Ponad rok temu
cynek grammm to ektomorfik i tak to już jest gen lepszy zaś do czego innego ale jakby nie patrzeć redukcja skuteczna
Napisano Ponad rok temu
cynek89
u mnie wszystko mogłoby i powinnobyć większe wyglądam jak cipa i staram sie to zmienić teraz myślę na suchszej sylwetce tego mięsa będzie wpadać więcej i szybciej
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Reverse Diet - 2650kcal - 2
Legs Day
Siady klasyczne
20x86kg / 17x96kg / 13x106kg / 11x116kg / 8x126kg / 6x136kg / 4x146kg / 7x126kg / 8x116kg / 10x106kg / 12x96kg / 14x86kg / 16x76kg.....
Wspięcia na palce ze sztangą stojąc
17x146kg + 20x Ciężar ciała
16x146kg + 25x Ciężar ciała
14x146kg + 30x Ciężar ciała
12x146kg + 40x Ciężar ciała
10x146kg + 60x Ciężar ciała....
I zgon na żurawie nie było nawet grama siły, jak se siadłem tak siedze do teraz :E chyba klamoty poskładam jutro... dojebałem po 6kg do każdej serii więcej i nogi jak maź kolana to ledwo sie zginaja no ale to pozytywny ból.
Szama - 2650kcal
B - 245g
T - 64g
W - 290g
Kurak 500g
Jaja 300g
Twaróg 250g
Płatki owsiane 380g + kakao + słodzik
Cukier waniliowy 16g
Pomidory świeże z 3/4 kilograma
Jutro plegar + bareczki i zapewne cos sie poświeci na bebola.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
silne kopyta masz masz w domu jakąś asekuracje? bo ja bym się bał takim ciężarem jechać sam
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Też sie bałem dlatego ostatnia seria była taka niepewna i poszła na półprzysiad prawie. Nie mam asekuracji jakbym miał to bym wieksze klamoty targało tu i tam
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
146x4 to już konkretnie !!
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
nie no bez przesady jak cipa to nie wygladasz dobrze jest
Napisano Ponad rok temu
Trzeba sobie wmawiac że sie wygląda jak starta opona lub sterta kompostu i napierdzielać coraz ciężej aż nadejdzie taki dzień że stajesz przed lustrem i sie nie widzisz bo gdzies tam kiedys lustro przestało cie ogarniać
Jak se będziesz powtarzać ze wyglądasz super i w ogóle to gwarancja braku motywacji gwarantowana
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Reverse Diet - CZIT - 3
Back/Shoulders Day
DD
12x90kg / 10x100kg / 8x110kg.... i kupa
Wiosłowanie nachwytem szeroko S+
12x80kg / 10x90kg / 7x100kg
Wiosłowanie podchwytem wąsko S+
10x80kg / 8x90kg / 5x110kg.....
Finito prostowniki mam tak rozwalone i jestem osłabiony lekko po wczorajszych nogach że nie kontunuowałem treningu pleców z obawy o kontuzję.
Wznosy boczne stojąc
14x17kg + 20x6.5kg
12x17kg + 18x6.5kg
11x17kg + 16x6.5kg
10x17kg + 14x6.5kg
Wznosy boczne z opadu S+
12x17kg + 15x6.5kg
12x17kg + 15x6.5kg
12x17kg + 15x6.5kg
12x17kg + 15x6.5kg
Wznosy przednie hantlami młotkowo
10x17kg + 15x6.5kg
10x17kg + 15x6.5kg
10x17kg + 15x6.5kg
Max - 17kg + Max - 6.5kg
Dzis wielki czit więc makro i bilans mnie nie interesuje tak samo jak liczenie.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Trzeba sobie wmawiac że sie wygląda jak starta opona lub sterta kompostu i napierdzielać coraz ciężej aż nadejdzie taki dzień że stajesz przed lustrem i sie nie widzisz bo gdzies tam kiedys lustro przestało cie ogarniać
Jak se będziesz powtarzać ze wyglądasz super i w ogóle to gwarancja braku motywacji gwarantowana
Masz 100 % rację
Napisano Ponad rok temu
I 2 fotki żeby było barwniej co jadłem i jakie suplementy witaminowo-mineralne aktualnie spożywam.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Grammmm jakie majtaski
Kup sobie balsam ziaja sopot- on jest z samoopalaczem. ja 4 razy sie posmarowalam i jestem brazowiutka
ale na Twoje ciało to opakowanie jedno pójdzie taki duży jesteś
Napisano Ponad rok temu
Ja nie musze byc brązowy.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A co do miski to co sądzisz o takich Mozarellach itp? Jakieś białe sery z pomidorami, dobre to?
Napisano Ponad rok temu
Ja jem twarog chudy bo jest tani i w połączeniu z białkiem z mięsa lub jajek w pełni przyswajalny jeżeli chodzi o kazeinę. Ja go lubię ze wszystkim więc czy na słono czy na słodko czy w nalesniku czy z pomidorem czy widelcem czy jako szejk pije jem i gryzę ze smakiem
Mozarella ma sporo białka bo 18g na 100g ale tez 19g smalcu.... i około 250 kcal więc to smieć jak dla mnie a nie produkt białkowy. Jak już sie raczyć serem czasem to goudą czy czymś w ten deseń i tylko jako dodatek czasem.
Na masie nabijasz kalorie węglami bo lepiej na tym wyjdziesz a białko twarogiem chudym bo po to sie go wrzuca do diety
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Gramm...jesli ktoś je mozzarelle za 2 zł...to wiadomo,że bedzie to śmieć . Jak już jeść ...to z wyższej półki, czyli włoskiej i tyle.
MociumP....mozza kroisz w plastry, na taki plaster układasz plasterek pomidora.Polewasz oliwą z oliwek i posypujesz oregano.Sól i pierz wg uznania.
Ja uwielbiam biały ser...jednak zatrzymuje wode. Po odstawieniu go zmiana na plus.Ale u was panowie nie ma tego problemu
ps. sorry za lekki spamik
Napisano Ponad rok temu
Nie ma nigdzie mozarelli za 2 zł..... tak apropos. Spam na temat to dobry spam.
Mateusz Pawlak