Re: MY LIFESTYLE - DT. LEŻA (REDUKCJA 98 / REVERSE 114 / MASA 118)
27.07.2014 - Koniec redukcji 2014.
Czas trwania: 137dni.
Kalorie:
Start: 3600
Koniec: 2700
Aeroby:
Start: 0min
Koniec: 3x30min
Wymiary:
Start:
Waga: 100,2kg
Pas: 88cm
Łapa: 41,5-42cm
Koniec:
Waga: 87kg
Pas: 76cm
Łapa: 40,1cm
Zdjęcia:
Co do "formy" to na pewno szału nie ma, fat spadł i o to głównie chodziło. Na zdjęciach jest lipne światło i brzucha praktycznie nie widać, ale mogę wam powiedzieć z ręką na sercu że na realu wygląda dużo lepiej chociaż i tak nie jest on taki jakbym chciał, nie chciało się na masie trenować to teraz takie tego efekty są
Zdjęcia robione po dwóch dniach mega obżarstwa, bo wczoraj wpadło z 7k kalorii a dzisiaj pewnie z 5k...więc jakbym zrobił na czczo to pewnie lepiej by to wyglądało wszystko.
P.S tak wiem muszę się opalić cały
Podsumowanie:
Z redukcji jako tako jestem zadowolony i obaliłem kolejny mit który głosi, że na redukcji powinno się zwiększy podaż białka do 2,5g/kmc. U mnie wyglądało to tak że nie bawiłem się na liczenie zwierzęcego tylko ogólnie. Miało być nabite 200-185g białka dzienni i tyle. Poprzednią redukcje robiłem na dużo większym poziomie białka i śmiało mogę powiedzieć, że różnicy nie ma!!
Najbliższe plany są takie, że od jutra wbijam się na reverse diet i dodaje po 200-100kcal tygodniowo w zależności co będzie się działo na wadze. Aeroby na razie zostawiam tak jak sa czyli 3x30min na tydzień.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu