Dzień Sushi dzisiaj
6 marca 2015
Przysiady na suwnicy (hack maszynie) 40kg, 50kg, 60kg, 70kg x 15
Podciaganie nachwytem 8, 7, 6, 6
Wyciskanie sztangielek na skosie 7kg, 10kg, 12kg, 14kg x 15, 17 x 15
Sztanga do brody szerokim chwytem 16kg, 21kg, 26kg x 15, 28.5 x 15
Unoszenie nóg leżąc na skosie 4 x 15 (unoszenie ss z rzymską)
Rzymska ławka 4 x 15 x 2.5kg
Wyciskanie wąskim chwytem 18kg, 23kg, 28kg, 33kg, 35.5kg x 15
młotki 9kg, 10kg, 10kg, 10kg x 15 (młotki ss z wyciskaniem wąsko)
Jak można zauważyć, siły przybyło. Ale chyba pojadę tym fbw do końca marca jednak. To bezpieczna forma, siła się wyrabia, mięśnie się męczą, więc nie ma co szaleć. Na splita będzie czas. Aczkolwiek częśc ćwiczeń będę robił jednak w superseriach, bo szkoda mi czasu (2h na siłowni to sporo dla ojca dwójki dzieci, pracującego na pełen etat... a jeszcze żona, dom i pies)
W Biedronie promocja na Sushi więc co jakiś czas kupuję, ale dzisiaj miałem już takiego smaka, że dwie packi zeżarłem (400 g). No i oprócz tego standardowe żarcie.
Teraz muszę się zastosować do moich porad w innych dziennikach... i przyłożyć do aerobów. Brzuch jest najsłabszym elementem u mnie niestety. Ale po trzydziestce raczej szybciej się łapie oponę niż przepala żarło... Ot, taki już wiek.
Ps. Gramm tak podkręcił tempo na forum, że jeden dzień bez wpisu i dziennik na drugiej stronie ląduje... Ciekawe ile tych wilczków się ostanie jak konkurs się zakończy? ;P
Ja trening robie w 1h a jak tempo ostre to 50 minut! Opierdylasz sie ! ja tez mam 2 dzieci zone prace na zmiany dzien noc. I jeszcze musze miec czas wieczorem dla zony! Podkrec tempo i jazda jazda!~ )
Użytkownik Jozef230 edytował ten post Ponad rok temu