Kenjitsu?
Napisano Ponad rok temu
czemu we wrocku takiego nie ma
ja chcem do nich.... a tak wogole to gdzie to jest? na calej stronce nie znalazlem nazwy miasta... nawet w adresie podaja tylko ulice....
Nawet nie wiedzilem ze takie cos w polsce istnieje...... ja chce do nich....
Napisano Ponad rok temu
[/quote"]
Zwykle jak nie podają nazwy miasta tylko ulice, i numery telefonów bez numeru kierunkowego, to zapewne chodzi o Warszawę :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli o to battodo chodzi to tak, warszawa.Hmm, czy pewny jestes ze to jest w wawie? Aha, i jesli jest ktos kto tam cwiczy, i ma chwilke czasu i aparat cyfrowy niech walnie kilka fotek podst. ciec i pozycji [z opisem] i nam [ludze chcacy sie uczyc kenjutsu we wrocku] wysle. zgory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
reprezentuje szkołę Toshimichi Takeuchiego (7 albo 8 dan pogubiłem się w tym już, za szybko u nich się to zmienia) sam ma 1dan kenjitsu i 5 albo 6 w jj (który dostał od soke T.T. ciekawe no nie?), nie oceniam jego umiejętności w kenjitsu bo sam za krótko w tym siedzę ale mogę ostro go krytykować za umiejętności instruktorskie, treningi to jeden wielki chaos, grupa początkująca stłoczona na małej powierzchni wymachuje bronią we wszystkie strony (część ma katany, nie bokkeny!) brak totalny metodyki! chaos w przekazywaniu wiedzy! techniki podstawowe przemieszane z zaawansowanymi (może to standart w kenjitsu nie wiem mnie to razi), totalny brak odpowiedzialności za podopiecznych najbardziej widoczny na obozach! no i nieprawdopodobne mitomaństwo wokół swojej osoby
co do umiejętności w jj pana B. to tak jak pisałem na początku o nim można albo....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
W sam raz na niepogodę :)
- Ponad rok temu
-
Pistolet na kule gumowe
- Ponad rok temu
-
Miecz i cywile...
- Ponad rok temu