Witam chciał bym was proscic o pomoc mam 24 lata ważę 66kg mam 171 cm wzrostu trenuje krav mage i mam zamiar ćwiczyć na domowym sprzęcie mój sprzęt to ławka gryf prosty , gryf łamany , 2x hantle i 80kg  obciążenia  i mam prośbę ułożył by mi ktoś jakiś właściwy plan treningowy na siłe

coś na siłe
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Kreatyna coś daje? Czyli efekty stosowania kreatyny | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | ||
| Macie cos na temat organizacji WMC lub IMFA | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Początkujący - posiłek potreningowy | Dieta | 
 |   
 | ||
| Czy mam coś brac? :P | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Co na pierwszy cykl chodzi mi o mase i siłe!! | Sterydy i Prohormony | Guest_ebul_* | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening na mase do oceny Trening na mase do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 ćwiczenia ćwiczenia- Ponad rok temu 
- 
			 Chudzielec - opłacalny trening? Chudzielec - opłacalny trening?- Ponad rok temu 
- 
			 WADY MUSKULATURY- porady. korekty/ WADY MUSKULATURY- porady. korekty/dzieciol21 - Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy na 3dni.Potrzebna pilna pomoc Plan treningowy na 3dni.Potrzebna pilna pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Ile powiniem wyciskac?? Ile powiniem wyciskac??- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę 3 x w tygodniu, do oceny. Trening na masę 3 x w tygodniu, do oceny.- Ponad rok temu 
- 
			 Napoje energetyczne Napoje energetyczne- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na początek w domu + jakiś sport ? Trening na początek w domu + jakiś sport ?- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na początek w domu + jakiś sport ? Trening na początek w domu + jakiś sport ?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu