Cześć mam na imię Damian , mam 17 lat pochodzę z małej miejscowości woj. kuj-pom. Od dziecka byłem bardzo "szczupły" i postanowiłem w końcu coś z tym zrobić.
O Fabryce Siły dowiedziałem się z internety ( Izak , Krzychy , Malczyńscy ... ) więc postanowiłem założyć dziennik treningowy , bo uważam ze warto słuchać ludzi z większym doświadczeniem i mogę się tu sporo nauczyć. Z wielką chęcią wysłucham wszystkich Waszych rady i się do nich dostosuje aby osiągnąć jak największe efekty.
Niestety z racji tego , że mieszkam w małej miejscowości nie mam dostępu do siłowni i postanowiłem zakupić ją sam ( Ławka, Stojaki, Sztanga 180 cm, Sztanga 120cm łamana, Hantle, 140 kg żeliwa ) i drążek który sam zrobiłem , ponadto dodatki ( Pas, Usztywniacze nadgarstków, Guma do podciągania )
Mój plan to FBW ABC 3 razy w tygodniu
Treningi rozpoczynam wraz z początkiem roku szkolnego podobnie jak masę ponieważ bardzo mi na niej zależy
Aktualna waga : 70 kg
Wzrost : 186
Aktywność fizyczna : Duża ( Piłka nożna , Koszykówka , Siatkówka , Piłka ręczna )
Cel : Nabranie siły i waga w okolicach 80 kg
Dieta : Fundusze nie pozwalają na nie wiadomo co ale jem zdrowo oraz staram się liczyć makroskładniki
Suplementy : Białko , ZMA , Witaminy D+K
Postaram się jak najczęściej informować Was o moich postępach , w razie jakichkolwiek pytań , piszcie śmiało odpowiem na każde
Z góry dziękuje za pomoc , i przepraszam , że musieliście to wszystko przeczytać