Witam chcialbym zacząc przygode z silownią.to znaczy ćwiczylem kiedys cos tam troche,ale teraz juz zacząc chce na poważnie i moje pytanie jaka dieta dla początkującego na masę o wadze około 70 kg ?
Napisano Ponad rok temu
A zacząłeś już ćwiczyć? Jaki tryb życia prowadzisz? Nie jest łatwo tak o podać komuś dokładną dietę, której powinien się trzymać. Rozwiń trochę wypowiedź.
Napisano Ponad rok temu
Nie możesz oczekiwać, że ktoś posiada dietę ułożoną stricte pod Ciebie jeżeli podajesz tak skąpą ilość informacji. Odżywianie jest dosyć ważnym procesem w związku z czym, podobnie jak leczenie, wymaga szczegółowego wywiadu na temat ćwiczącego. Wiek, cel, masa ciała, dotychczasowe treningi, budżet, suplementacja...to wszystko składa się na ogólny wygląd Twojego planu żywieniowego.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Wiek 22,waga ok.70 kg ,cel:Zwiększenie masy mięsniowej.Zakupiłem juz zestaw suplementow:Weider mega mass 4000,Sportdefinition The mono,Xtreme napalm.Wcześniej tez stosowałem juz odżywki tego typu.Trenowałem 3 lata temu około 1,5 roku ale z przerwamii teraz chciałbym powrócic .Na codzien chodze do pracy pon-piatek,Mam w domu atlas oraz sztangi,więc potrzebowałbym jakąs diete i plan treningowy żebym mogł zacząć ćwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Co do diety to odsyłam do podwieszonych tematów dziale, znajdziesz tam swoiste kompendium tego co jeść i jak układać swoje dzienne menu.
Jeżeli chodzi o plan treningowy, to proponowałbym zączać od klasyka czyli 3 dniowy FBW.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
pancerna alternatywa dla M21 |
MAGIA STALI |
|
|
||
Trening dla 15-latka |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Trening w domu dla początkującego |
Trening dla początkujących |
|
|
||
TriAngle dla ubogich... |
MAGIA STALI |
|
|
||
suplementy dla 17 latka |
Odżywki i Suplementy |
|
|
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: dieta, masa, poczatkujący
Kulturystyka i Fitness →
Zdrowie i Medycyna →
Kawa, Cappuccino dla zdrowiaNapisany przez , Ponad rok temu odchudzanie, kawa, cappuccino i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Rozpisanie diety- kogo wybracNapisany przez , Ponad rok temu dieta, trener, polecenie i 2 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Artykuły i Ciekawostki →
Porady Trenerów →
Skuteczność diet i planów treningowychNapisany przez , Ponad rok temu dieta, trening, trener i 7 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Artykuły i Ciekawostki →
Porady Trenerów →
Trening na koniec dniaNapisany przez , Ponad rok temu trening, trening personalny i 8 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Jak zrezygnować z "Cheat Day"Napisany przez , Ponad rok temu dieta, odżywianie i 8 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ilosc weglowodanow w diecie low carb
- Ponad rok temu
-
Dieta Redukcyjna DO OCENY 79KG,178CM ! prosze o pomoc
- Ponad rok temu
-