Witam wszystkich, ułożyłem pierwszą w swoim życiu dietę i prosiłbym was o ocenę,postarałem się wszystkie dokładnie opisać Z góry dzięki za pomoc dla początkującego
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich, ułożyłem pierwszą w swoim życiu dietę i prosiłbym was o ocenę,postarałem się wszystkie dokładnie opisać Z góry dzięki za pomoc dla początkującego
Napisano Ponad rok temu
śniadanie zbyt biedne, same płatki i mleko to trochę jednak za mało, dorzuć jakieś orzechy/bakalie bądź owoce. Trzy kolejne posiłki z rzędu, bazujące na tym samym to dobre wyjście ale nie do końca. Organizm też nie lubi monotonii w związku z czym, zalecam by jednak to nieco urozmaicić. Jest tyle mięs/kasz i warzyw, które można wykorzystać że na pewno coś wybierzesz. Kolacja do wymiany, tutaj polecam rybę bądź nabiał (twaróg/serek wiejski).
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Hej dzięki za odpowiedź , prawdę powiedziawszy miałem nadzieję że to kolega się wypowie
Zmiany które wprowadzam to :
- garść orzechów/bakalii do śniadania
- warzywa do każdego dużego posiłku
- jogurt w posiłku nr.6 zamieniam na 100 g serka wiejskiego / puszkę tuńczyka itd.
Z rana po przebudzeniu zarzucam zaraz jakiś owoc.Mam nadzieję że już jest ok i dieta może komuś też się przyda
Napisano Ponad rok temu
Wszystko wyjdzie tak naprawdę w praniu...sam zauważysz, że czy dieta spełnia Twoje oczekiwania i jak będziesz się po niej czuł. Ja obecnie dość mocno uporządkowałem swoje menu i nie przesadzam z białkiem. Efekt? lepsze trawienie + mniejsze zmęczenie Trzeba kombinować aby znaleźć to optimum!
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
trening plus dieta |
Trening dla początkujących |
|
|
||
masa idzie :D trening + supleeno trenujemy masujemy.. |
Trening dla początkujących |
|
|