Trening:
6.00 wymachy ramion i nóg, rozciąganie dynamiczne nóg, 2 rundy po 3 minuty walki z cieniem (ciosy oraz kopnięcia), rozciąganie statyczne całego ciała
9.30 na wfie trochę przewrotów w przód/tył, stanie na głowie (udało mi się 25 sekund z wyprostowanymi nogami), rozciąganie
15.00 byłem po mój nowy rower i przyjechałem nim ok. 4-5km do domu więc potraktowałem to jako taką małą rozgrzewkę (mimo to jeszcze zrobiłem chwilę krótkiej rozgrzewki) i gdy przyjechałem tylko zarzuciłem suple, ogarnąłem się i o 16.50 zaczynałem trening:
5s. Pompki stojąc na rękach przy ścianie 2, 4, 1, 2, 2p.
Nauka muscle up ( póki co najpierw próbuję 1 ręką a następnie 2 wchodzi na drążek) 1 seria najpierw prawa później lewa udało mi się wejść, później 3 razy próbowałem rozpocząć lewą ale nie udało się, i w ostatniej zaczynałem prawą i chciałem zrobić więcej powtórzeń ale tylko 1 się udało)
Zrobiłem też 5 prób l-sit ale z podkurczonymi nogami i jak narazie wytrzymałem 1,3,2,8,10 sekund ( myślę że jak będę regularnie próbował to się nauczę)
3s.podciąganie szeroki nachwyt 8p.+brzuszki z uniesionymi nogami ugiętymi w kolanach 40p
3s. Podciąganie chwytem neutralnym 8p+brzuszki ze skrętem 20*20p
3s. Podciąganie wąskim podchwytem 8p.+nożyce poziome max
Na koniec 2 serie po 1 minucie plank oraz rozciąganie góry ciała
Ogólnie to niezbyt ciężki trening (razem niecała godzina) bo po poniedziałkowym treningu moje nogi są w takim stanie że jak się chwilę zasiedzę to później ledwo chodzę. Mimo to ogólnie dosyć duża aktywność dzisiaj i jestem podjarany rowerem. Mimo że nie jest on jakiś super wypasiony to się z niego cieszę bo od dziecka kocham jeździć na rowerze a w ciągu ostatnich 5 lat tak się złożyło że tylko 3 razy miałem do tego okazję

Dieta:
6.40 śniadanie: 4 jaja całe gotowane, 100g sałaty lodowej, 60g awokado, trochę soli do smaku
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
10.30 II śniadanie: 100g ciemnego chleba, 200g serka wiejskiego
13.30 I obiad: ryż brązowy, pierś z indyka gotowana , warzywa na patelnię, brokuły, 20g migdałów
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
17.40 posiłek potreningowy: banan+40g WPC.
21.00 kolacja: makrela, pieczywo chrupkie żytnie, pomidor, sól i pieprz.
Razem 2840kcal 203gB 240gW 118gT
Suplementacja:
Przed treningiem: 5g jabłczanu kreatyny, 5g beta alaniny, 1 kaps. Kofeiny 200mg
Po treningu: 5g jabłczanu kreatyny
Przed spaniem ZMA