Witam mam takie pytanie czy moge mieszcac gainer z białkiem i brac go w tym samymn czasie ?
Gainer - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Białko- San TITANIUM BEEF
Napisano Ponad rok temu
Witam mam takie pytanie czy moge mieszcac gainer z białkiem i brac go w tym samymn czasie ?
Gainer - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Białko- San TITANIUM BEEF
Napisano Ponad rok temu
A ile razy dziennie najlepiej brac i kiedy ?
Użytkownik kamil9674 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zależy od Twojego zapotrzebowania kalorycznego i gdzie braki w diecie masz o ile ją masz.
Jeżeli nie masz diety to gainer z białkiem Ci nie pomoże.
Napisano Ponad rok temu
Zależy od Twojego zapotrzebowania kalorycznego i gdzie braki w diecie masz o ile ją masz.
Jeżeli nie masz diety to gainer z białkiem Ci nie pomoże.
Mam 22 lata 174 wzrost i 65 kg wagi, kupiłem to głownie w celu przytycia, no jako takiej diety to nie mam.
Napisano Ponad rok temu
Najpierw ułóz sobie dietę i się jej trzymaj później myśl o odżywkach (białko, gainery). Odzywki są jako dodatek do uzupełnienia diety, nie można nimi zastępować pełnowartościowych posiłków. Poczytaj o diecie na masę. A braki w niej możesz sobie pomagać i uzupełniać gainerem, białkiem. Bez diety efekty będą marne bo nie będzie zapewne nadwyżki kalorycznej.
Napisano Ponad rok temu
Odpowiem epicko: można ale po co? rozumiem, że po prostu chcesz zwiększyć ilość białka w tym gainerze. Pomyśl o bulku, który ma mniej więcej równy stosunek białka do węgli. Ale tak jak kolega pisze wyżej, diety nie oszukasz;) jedząc kurczaka, ryż, wołowinę itp łatwo podbijesz kalorie i "urośniesz"
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z powyższym stwierdzeniem - odżywka typu BULK to najlepsze rozwiązanie bo nie dość, że oszczędzasz kasę to dodatkowo nie musisz się obawiać efektu "zalania", który jest stosunkowo częsty przy stosowaniu zwykłych gainerów.
Inna sprawa, że odpowiednio zbilansowana dieta jest najlepszym wyjściem i rekomendowałbym jako "najlepszy suplement na masę".
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Karate-czym skutecznie uzupełnić? |
KARATE |
|
|
||
Czy w okolicy mazur są jakieś szkoły wing tsun?? |
KUNG-FU/WUSHU |
|
|