Pam jest spoko, dziewczyna kupiła mi na początku lutego, około tygodnia temu się skończył, musze właśnie skoczyć po nowy
Dziennik Treningowy Łukasz
Napisano Ponad rok temu
Wymiary:
Brzuch 84,5 cm
Klatka 92 cm
Biceps 31 cm
Udo 57 cm
Waga 77,9 kg
Aktualizacja wymiarów:
Brzuch 85 cm
Klatka 90 cm
Biceps 31 cm
Udo 58 cm
Waga 78,3 kg
Co do wagi muszę zakupić jakąś porządną, zauważyłem, że w każdym miejscu pokazuje inaczej, w jednym waże 76 w innym 78..
Śniadanie 15:30
15:00 1. Mleko 3,2 (460gr) Płatki owsiane 110gr, Rodzynki 20 gr, Banan 150gr, 50 g twaróg chudy
Pam jest spoko, dziewczyna kupiła mi na początku lutego, około tygodnia temu się skończył, musze właśnie skoczyć po nowy
Mi starcza mniej więcej na 3 tygodnie.
Napisano Ponad rok temu
Drugi posiłek :
18:55
Pierś z kurczaka 150, ryż paraboliczny 150gr, brokuł 50gr /Sos Meksykański Dawtona Słoik 130gr / Pam + Herbata zwykła
Użytkownik Slimak edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozpisuj co jesz z całego dnia np pod jego koniec. lepiej to będzie wyglądać. Pisz całość trening + dieta a jak masz OFFa to sama dieta.
Smacznie ten kurczaczek wygląda
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
22;00 Jajecznica z 3 jaj (180gr) smażona na PAM COOKING SPRAY
02:00 Pierś z kurczaka 150, ryż paraboliczny 150gr, brokuł 50gr /sos Dawtona Meksykański słoik 130gr
07:00 Twaróg chudy 250gr, oliwa z oliwek 10gr, kefir naturalny 200gr
Rozpisuj co jesz z całego dnia np pod jego koniec. lepiej to będzie wyglądać. Pisz całość trening + dieta a jak masz OFFa to sama dieta.
Smacznie ten kurczaczek wygląda
Ok, dzięki
Polecam myfitnesspal do rpzpiski
Nie znam, sprawdzę
Napisano Ponad rok temu
Polecam na małej ilości oliwy z oliwek,ładnie hamuje leptynę,hormon odpowiedzialny za uczucie głodu.
Napisano Ponad rok temu
A ja znowu jestem przeciwnikiem smażenia na oliwie z oliwek, ok jeśli coś na szybko chce się podsmażyć, ale nie smażyć, temperatura dymienia to w zależności jaka oliwa 130-170-200 , dlatego jestem przeciw oliwie z oliwek zwłaszcza jeśli ktoś nie ma pojęcia jaką używa i przepali a wtedy mamy rakotwórcze związki. Co już nie jest takie pro...
Napisano Ponad rok temu
03.04
Trening:
Rozgrzewka - 5 minut biegania na bieżni.
Napisano Ponad rok temu
A ja znowu jestem przeciwnikiem smażenia na oliwie z oliwek, ok jeśli coś na szybko chce się podsmażyć, ale nie smażyć, temperatura dymienia to w zależności jaka oliwa 130-170-200 , dlatego jestem przeciw oliwie z oliwek zwłaszcza jeśli ktoś nie ma pojęcia jaką używa i przepali a wtedy mamy rakotwórcze związki. Co już nie jest takie pro...
Litości Jak można przypalić jajecznicę,przecież ją się robi od początku na małym ogniu.Mógłbym robić jajówę bez oliwy,ale chcę ją mieć w niej dla celów prozdrowotnych,dlatego powoduję wymieszanie tłuszczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dalej redukujesz?Bo jeżeli tak to ja bym wywalił to mleko ze śniadania.
Napisano Ponad rok temu
Dalej redukujesz?Bo jeżeli tak to ja bym wywalił to mleko ze śniadania.
Cały czas redukcja, jeszcze Prowadzące mnie osoby nic nie zmieniały a dążymy dalej do celu
Napisano Ponad rok temu
Mleko nie sprzyja redukcji wagi,ja jadam nawet na masie płatki sparzone wrzątkiem z dodatkiem białka,przemyśl czy nie warto tego zmienić
Napisano Ponad rok temu
Mleko nie sprzyja redukcji wagi,ja jadam nawet na masie płatki sparzone wrzątkiem z dodatkiem białka,przemyśl czy nie warto tego zmienić
Powiem Ci, że bardzo chętnie lecz poczekam na osoby które mnie prowadzą - po Świętach mam dostać nowy trening i chyba dietę, zobaczymy co wymyślą w każdym razie dziękuje bardzo za ciekawy pomysł
Napisano Ponad rok temu
U Ciebie nie sprzyja a u niego jak narazie nie ma problemu Z czasem wyeliminuje się mleko. Teraz nie ma takiej potrzeby.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
To pogadaj z osobami które ciebie prowadzą,bo pierwsze widzę mleko na wycince i to tak dużo jednorazowo.
Napisano Ponad rok temu
Redukcja mu od mleka nie zwolni. Nie patrz na każdego pod kątem przygotowań do startów.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Nie patrzę.Po prostu nie widzę sensu wlewania takiej ilości laktozy w siebie,nawet na śniadanie.