Nie możesz teraz zawalić za wiele się namęczyłeś
Litwin droga do Debiutów 2015 i przygotowania do 2016 r.
Napisano Ponad rok temu
Celowo nie,może brak wiedzy wyjść,bo teoria to nie praktyka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja wersja Tłustego Czwartku
Napisano Ponad rok temu
Smacznego.... I glowa do gory jeszcze tylko kilka dni... bede trzymac kciuki ))
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem sobie kokosa bo mam smak a tu kufa już drugi raz zepsuty,co za chamstwo.
Napisano Ponad rok temu
A ja za kokosem jakos nie przepadam.. chociaz jak mowa o kokosie to ja bym bounty wciagnela.... ((( a tu ni uja,..
Napisano Ponad rok temu
Bounty to i ja bym wciągnał....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
to wciagnij, to nie ma byc udreka tylko radosc, wybieramy ten sport wiec nie narzekajmy ze nie mozemy jesc tego a tego, nikt nas nie zmusza.. ludzie
Napisano Ponad rok temu
Już dzisiaj się nawciągałem pączków.... starczy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
to wciagnij, to nie ma byc udreka tylko radosc, wybieramy ten sport wiec nie narzekajmy ze nie mozemy jesc tego a tego, nikt nas nie zmusza.. ludzie
Zależny co chcesz osiągnąć.
Napisano Ponad rok temu
Bo Jak celujesz na scenę to walory smakowe ide w odstawkę. I zaczyna się udreka.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.Ja na masie tak miałem wyliczoną kalorykę tygodniową że jak miałem sobotę wolną to jadłem frytki,lody,owoce i fat w miejscu.Teraz muszę liczyć każdy gram.
Napisano Ponad rok temu
abo rybki albo sledzik, z musu nie idziesz na scene, wiec chlopie bez narzekania
Napisano Ponad rok temu
Co do narzekania to ja z Grammem narzekalismy na bounty, a nie Litwin no chyba, ze bierzesz pod uwage jego post o zepsutym kokosie
Kolejna rzecz tak jak L napisal, zalezy do czego dazysz... wole ponarzekac ze czegos mi nie wolno, a zjadlabym niz zjesc, a potem zalowac ze sie skusilam.
A jesli by nawet Litwin narzekal, to bym go w 100% rozumiala, wiem jak to jest ciac, ciac i ciac kalorie, jak jest sie na deficycie takim e organizm nawet 3 razy wiecej jest w stanie spalic niz Ty mu dostarczyc.. Z musu na scene nie idzie, ale i nie narzeka jaki to biedny,,, a nawet jakby to coz, trzeba byc w takiej sytuacji by wiedziec, ze na dluzsza mete czlowiek na takim deficycie to chodzaca bomba...
Tyle ode mnie
Napisano Ponad rok temu
Im gorsze samopoczucie tym lepsza forma
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
abo rybki albo sledzik, z musu nie idziesz na scene, wiec chlopie bez narzekania
Idę z musu by lepiej żyć,być bardziej wiarygodny jako trener i by byle dietetyk nie podważał moich decyzji(sytuacja w pracy).I nie narzekam tylko piszę ze jest ciężko,narzekałem że drugi kokos z rzędu był zepsuty.
Napisano Ponad rok temu
Z kokosami to jest loteria a sprawdzić sie nie da z 2 storny tanie nie są więc można się wkurzyć.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Teraz będę reklamował,bo raz już tak zrobiłem,tylko muszę paragon nosić.
Dzisiaj obwód i 12 min interwałów.Rano waga 71,7 kg czyli 2 kg mniej niż tydzień temu,wpadłem panikę i zjadłem 60 gram makaronu razowego Czuę ze zjadę do 70 kg,brzuch już wygląda kozacko,jak to utzrymam tydzień to dam fotkę.
Napisano Ponad rok temu
Czekam
Mateusz Pawlak