Mi była potrzebna taka przerwa,od debiutów nie miałem więcej niż dzień wolnego.
Litwin droga do Debiutów 2015 i przygotowania do 2016 r.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj po świątecznym obżarstwie zrobiłem plecy i triceka,z ciekawszych wyników poszedł martwy ciąg ze steperów 175 kg na 9 razy i francuskie do czoła 54,5 kg na 7 razy
Dlaczego ze stepperów? Z Twoim wzrostem wykonasz ruch 10 cm i jesteś na ziemi (nie żebym się czepiał wzrostu, po prostu uważam że niższym osobą jest zdecydowanie łatwiej to wykonywać)
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie tak,ale unikam angażowania nóg przy martwym,bo za 2 dni mam siady i czuć je,jak ciągnę z ziemi.Potencjalny rekord pójdzie z ziemi,natomiast na serię jadę ze steperów.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj słoneczko to poczułem moc,wiec chciałem się sprawdzić na skosie w górę i zrobię super serię składającą się ze skosu na 30 stopniach,wiosłowania kąt 90 stopni i wyciskania żołnierskiego:
-skos 80 kg na 20 w ss z 40 kg wiosłowanie na 30 razy i ss z wyciskanie żołnierskie 40 kg na 18 razy,szczególnie z tego pierwszego wyniku jestem zadowolony
Napisano Ponad rok temu
No, no gratulacje
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zrobiłem w najciekawsze serii 22 przysiady ze 100 kg,a zaraz po tym 70 wykroków
Napisano Ponad rok temu
Szacunek wielki
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czemu ale na filmiku nie widac za bardzo miecha ani rzeźby, jakos tak nijako...moze swiatlo kamera nie wiem... podejrzewam ze natural jestes wiec z tym problem, bez dobrego spompowania swiatla idealnego jest kiepsko
Napisano Ponad rok temu
A czy taki mam cel by było teraz widać mięcho i rzeźbę? Na koniec cyklu siłowo-masowego,na którym obecnie jestem dam fotki poglądowe.Obecnie waga 80,czyli 11 kg więcej niż na debiutach.Po tym cyklu wchodzę na 2-3 miesięczny cykl wytrzymałościowo,bo chcę pobić życiówkę na 10 km,więc pewnie i więcej szczegółów się pokaże.
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie przy takim wzroście wyniki siłowe i wygląd jest bardzo zadowalający
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj miałem klatkę i tricka.Ciekawsze wyniki:
-Skos w dół 110 kg na 12 razy
-Skos w górę hantlami 68 kg(zsumowane hantle) na 14 razy
-Płaska wąsko 75 kg na 10 raz w ss z 10 pompkami na poręczach
-Francuskie za głowę 42 kg na 12 razy w ss z wyciskaniem wąsko gryfu łamanego 42 kg na 12 razy
Napisano Ponad rok temu
Skos w dół wchodzi
?
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
qrrrr nie cierpie skosu w dół, nigdy nie wiem co mi przy tym pracuje ale na pewno nie klatka ;d
Napisano Ponad rok temu
siła kozak, krotkie rece pomagaja chyba
Napisano Ponad rok temu
Na pewno nie przeszkadzają Skos ma 8 stopni,akurat tyle by oszczędzać barki,ja akurat dobrze czuję skos ujemne,tylko tzreba wiedzieć do którego miejsca opuszczać sztangę
Napisano Ponad rok temu
No i mieć zasadność wykonywania tego ćwiczenia. Mało kto ma niedorozwinięty dół a rozbudowaną górę. Jak góra kuleje a dół wygląda ok to robienie skosu ujemnego z punktu widzenia kulturystyki sensu nie ma żadnego.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj waga na czczo 82 kg,mimo iż całą noc z poniedziałku na wtorek miałem biegunkę.Jednak siłowo było czuć osłabienie,więc na razie wypisu dawać nie będę bo nie ma za bardzo czego
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj nogi,mały progres jest,najpierw 25 razy 100 kg siadłem(filmik później) a potem 40 kg ze sztangą z przodu też na 25 razy.Poszła jeszcze suwnica z naciskiem na dwójki,ale tam obciążenie nie jest ważne
Napisano Ponad rok temu
Papu z dziś,Muffinki z kaszy jaglanej o odżywek białkowych,ciemniejsze o smaku czekoladowo-kokosowym z wiórkami,jaśniejsze o smaku truskawkowo-jagodowym.Dobre makrosy-węgle 12,5 gr,białko 13,4 grama i tłuszcz 2,6 grama