i mleko - fe.
Dlaczego mleko fe? Chodzi o przyswajalność? Kiedyś tu już pytałem, ale konkretnych odpowiedzi nie było.
Napisano Ponad rok temu
i mleko - fe.
Napisano Ponad rok temu
i mleko - fe.
Dlaczego mleko fe? Chodzi o przyswajalność? Kiedyś tu już pytałem, ale konkretnych odpowiedzi nie było.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie ciekawi dlaczego płatki kukurydziane nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja od lutego zjechałem 13 kg (103 -->90), ale totalnie w nieusystematyzowany sposób.
Zero kebabów, jeden kawałek pizzy przez ten czas, żarcie na parze (ryby, warzywa), czasami cały dzień niejedzenia i na piątek wieczór 5 okocimów mocnych :? - lub w ogóle dopiero o 18 np. jakiś posiłek, ale to czasami tylko. Serki wiejskie, pierś z kurczaka gotowana, bez soli. Trochę stresów, patrzenie się pół dnia na pączka na talerzyku w tłusty czwartek. Tydzień temu zacząłem brać witaminy jakieś, bo osłabionie ogólne poczułem i kontuzje sprzed lat dokuczają.
Tylko zrobiły mi się wory pod oczami i wyglądam jak Al Pacino.
Nie będę sobie naciągał skóry za uszy itd - póki co znalazłem gdzieś, że przydałoby się żelazo.
Wiecie, czy to się rozejdzie jakoś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ty nie slyszales, co dan hardy mowil? dlaczego tluszcze ograniczac?Jajek nie musisz ograniczac - ogranicz tluszcze.
Napisano Ponad rok temu
i mleko - fe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy od platkow.Czy płatki musli albo pełnoziarniste też są fuj? I czemu?
Napisano Ponad rok temu
Czy płatki musli albo pełnoziarniste też są fuj? I czemu?
Napisano Ponad rok temu
Czy płatki musli albo pełnoziarniste też są fuj? I czemu?
Tak jak napisal novo - zalezy od platkow. Sa musli z taka iloscia cukru (lub syropu glukozowo-fruktozowego) ze zdrowej ci wyjdzie zjesc tabliczke czekolady.
Ja osobiscie rano jem owsianek z lyzka masla orzechowego (takiego z zawartoscia orzechow powyzej 95% - uwazajcie na takie specjaly gdzie orzechow jest 50% a reszta to "olej roslinny i utwardzacze".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tego akurat nie dopisywałem.średnio schodzi z 2 jabłka i 1 pomrańcza dziennie.warzywa do mięcha są obecne-często w formie sałatki lub mięcha z warzywami.
i zaczynam jeść szpinak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Spalacz tłuszczu |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Suplementy na spalanie tłuszczu i przyrost witaminy C |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Problem - mam trochłe tłuszczu :P Prosze po pomoc :P |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Jak zmniejszyć retencję w cyklu z Anapolonem |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Popijanie posiłku dużą ilością wody sprawia że makroskładniki z Naszego jedzenia dosłownie "przelatują" przez Nasz organizm... |
Obalanie mitów |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu