a miesnie sie z nikad nie biora, a ciezko je zbudowac na treningu na ciężarze ciala wlasnymjet, na ksztaltnosc sylwetki to sa miesnie i brak tluszczu
novocaine: trening, dieta, etc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trzeba troche kombinowaca miesnie sie z nikad nie biora, a ciezko je zbudowac na treningu na ciężarze ciala wlasnymjet, na ksztaltnosc sylwetki to sa miesnie i brak tluszczu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akrobaci i gimnastycy sa zaje....... brak mi slow
A przy tym idzie to w parze z funkcjonalnością
Napisano Ponad rok temu
Dynamit akrobaci też mają nieziemski
Napisano Ponad rok temu
jeszcze ciężej przy pomocy sztangi i innego sprzętua miesnie sie z nikad nie biora, a ciezko je zbudowac na treningu na ciężarze ciala wlasnymjet, na ksztaltnosc sylwetki to sa miesnie i brak tluszczu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
terefere :roll:ja wsumie moge powieziec ze muskulature swoja zbudowalem tylko za pomaca ciezaru wlasnego ciala tyle ze jestem otluszcozny. Moim celem nigdy nie byla masa ani rzezba raczej chcialem sie wmiare dobrze czuc w swoim ciele i byc coraz lepszym na treningach sw. I uwazam ze wcale nie jest ciezko przybrac na masie cwiczac bez sprzetu.
na masie miesniowej jest ciezko przybrac. jak jestes otluszczony, cokolwiek wg ciebie to znaczy (BF >15%?) to pewnie latwo przybrac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak to po polsku
tia, mozesz sie wpierdolic do mojego watku
Napisano Ponad rok temu
najlepiej tluszcz podskory sie mierzy tymi, callipers,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie wiem jak to po polsku
No, ale kurka, przeca sam sobie nie zmierzę... nie wiem, może jakieś poradnie, albo zakłady robią takie coś w kraju? Z ciekawości bym sobie zmierzył jakąś lepszą metoda niż to co waga pokazuje xD
tia, mozesz sie wpierdolic do mojego watku
Dziękować, będe pamiętał i w razie czego się tu wbiję z głupimi pytaniami ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Basically polega na tym ze robi sie 3 cwiczenia na dana partie z przerwami zaledwie 10 sekund miedzy cwiczeniami, pierwsze cwiczenia ciezarem duzym na 6 powtorzen zeby zmeczylo, drugie na 12 zeby zmeczylo i trzecie na 25 zeby zmeczylo i tak 3 pelne cykle a pozniej nastepna partia. Rece ledwie czuje. Powtorzenia 25 i na barki i na triceps i na biceps to mordega i katusze, pot ze mnie kapal jakbym biegal, a wszystkie 25-tki wykonywalem i ja i kolega z obciazeniem calych 2 kg (sam uchwyt hantli ).
Ponoc nadaje sie na zbicie sadla, zobaczymy jak mi wyjdzie. Chociaz nie zdziwie sie ze terapia szokowa jaka zafundowalem swoim miesniom nie przyniesie lekkiej progresji.
b.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak u mnie wyjdzie to sie okaze, bede to robil tylko 2 razy tygodniowo bo odpadaja mi wszelkie cwiczenia nozne + mc itd.
Napisano Ponad rok temu
Takie mam na siłowni i nikomu nie polecam
Po treningu, ale przed posiłkiem potreningowym - BF 14%
Po treningu, ale po posiłku - 16%
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie pomiary nie są zbyt dokładne, ale są powtarzalne, czyli urządzenie nadaje się tylko do monitorowania, czy BF spada czy rośnie i to pod warunkiem, że wszystkie pomiary będą się odbywały w tych samych warunkch (czyli np. rano przed śniadaniem i po wizycie w WC). Ktoś pisał też, że w przypadku wag łazienkowych mierzących BF ważne będzie nawet to, w jakim stanie są podeszwy stóp (np. po dokładnym przejechaniu stóp pumeksem wynik może być inny).