Dres: Ej ty kurwa chodź tu
Kumpel: Co?
D: Podejdź tu kurwa
K: Do mnie mówisz?
D: No kurwa, głuchy jakiś jesteś
K:
D: Ty jesteś psychiczny kurwa! Ja chciałem ognia pożyczyć!
mialem to samo - tylko w tramwaju - gosciowi chodzilo o to czy wysiadam na nastepnym przystanku czy nie, bo on chcial wysiasc a mu zastawialem drzwi.. wiecej luzu nikomu nie zaszkodzi?
dlatego wszyscy powinni być szczęśliwi, skoro skorzystał z darmowej :wink: terapii wstrząsowej
efekt takiego wpierdolu dla dresa bedzie taki ze on wcale nie skonczy z przemoca ale potem bedzie bil od razu i duzo mocniej - zeby czasem nie dostac znowu od kogos.. spirala przemocy?
bo jak by Ci kobietę jakiś burak obrażał to jaka była by Twoja reakcja też śmiech ?
jakbym szedl z kobieta to tym bardziej moje zachowanie byloby dalekie od prowokowania agresji - bo jesli ide sam, to jakby cos poszlo zle to mi tylko obija twarz - a jak idziesz z dzieczyna/matka/siostra/zona/corka i cos ci sie stanie zlego to potem moze stac sie rowniez i im - i to bedzie wylacznie TWOJA wina..
Nie mam 160cm i 50kg wagi, trochę SW w życiu liznąłem, więc nie obawiam się zbytnio dresiarskich zaczepek
wlasnie takich Polakow-kozakow bez karku dojezdzaja tu w Londynie zwykle czarne dzieciaki - bo one nie maja zadnych oporow, zawsze chodza w stadach, a pod kurtkami maja noze.. myslisz ze te w PL ich nie nosza?