Albo rzucić czymś (np. maluchem, betonowym koszem na śmieci)
  Albo rzucić czymś (np. maluchem, betonowym koszem na śmieci)  Żartuję sobie oczywiście, ale wolałbym się z nim jednak nie sprawdzać
  Żartuję sobie oczywiście, ale wolałbym się z nim jednak nie sprawdzać  

Napisano Ponad rok temu
 Albo rzucić czymś (np. maluchem, betonowym koszem na śmieci)
  Albo rzucić czymś (np. maluchem, betonowym koszem na śmieci)  Żartuję sobie oczywiście, ale wolałbym się z nim jednak nie sprawdzać
  Żartuję sobie oczywiście, ale wolałbym się z nim jednak nie sprawdzać  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Roboy - plany mogą być te same. Rozwiązań jest jednak tysiące.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 sila statyczna sie chyba w graplingu przydaje??
  sila statyczna sie chyba w graplingu przydaje?? 

Napisano Ponad rok temu
Generalnie warto zainteresować się na początek planami FBW np.
TRENING A:
Zarzut
Martwy ciąg
Wyciskanie na barki
TRENING B:
Podrzut
Przysiad
Wyciskanie leżąc
I coś w tym rodzaju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- to cwiczy kady miesiec twojego ciala, ergo jest to FBW. jeden trening w jeden dzien. tak, tylko trzy cwiczenia. mozesz na koniec dorzucic podciaganie z obciazeniem, czy pompki na poreczach. treningi robi sie a/b/a/b/a/b, 3x w tygodniu czyli wychodzu a\b\a b\a\b\ itd ja dorzucilem ten C co czwarty trening, zeby byla rotacja (a/b/a/c/b/a/b/c itd)Zarzut
Martwy ciąg
Wyciskanie na barki
Napisano Ponad rok temu
- to cwiczy kady miesiec twojego ciala, ergo jest to FBW. jeden trening w jeden dzien. tak, tylko trzy cwiczenia. mozesz na koniec dorzucic podciaganie z obciazeniem, czy pompki na poreczach. treningi robi sie a/b/a/b/a/b, 3x w tygodniu czyli wychodzu a\b\a b\a\b\ itd ja dorzucilem ten C co czwarty trening, zeby byla rotacja (a/b/a/c/b/a/b/c itd)
Napisano Ponad rok temu
 udalo mi sie tak przecwiczyc poltora miesiaca
  udalo mi sie tak przecwiczyc poltora miesiaca  zanim sie rozchorowalem, i musze powiedziec, ze mi sie podobalo. ale o efektach jako tako mowic na razie nie moge. od poniedzialku wracam na silownie.
  zanim sie rozchorowalem, i musze powiedziec, ze mi sie podobalo. ale o efektach jako tako mowic na razie nie moge. od poniedzialku wracam na silownie.

Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu