suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Stosuje Gainera olimp gian bolic 6000, planuje do niego dokupic kreatynke w kapsulkach , jakis monohydrat. Co polecacie? Zalezy mi na przyroscie masy i ogolnie wszystkim czyli wytrzymalosc sila itp. Jakie firmy? Kuracja na razie na 1 miesiac, potem zobaczymy...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy bardzo męczacy, drugi juz mniej.
Jak ulozyć sobie suplementacje aby je przetrwać.
Myśle głownie o Carbo.
Przy jednym treningu rozcienczam 1 porcje w podwojnej ilosci wody i pije podczas treningu + druga porcja z normalna iloscia wody po treningu.
Czy w wypadku 2 treningow robic tak samo? (podczas kazdego treningu carbo z podwojna iloscia wody)?
Czy jeszcze dorzucić jakiś suplement?
Pozdrawiam
ArturP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakładając że bierze się go tylko przed treningiem 1 porcje, to czy:
1. Pomaga również w regeneracji organizmu, działa antykatabolicznie?
2. Jedna porcja przedtreningowa wystarczy? Czytałem że opcjonalnie bierze się 2, rano i przed treningiem, ogólnie mam na celu powera na trening, wzrost siły, troche przyrostów, nie spodziewam się nie wiadomo czego ale chce zdobyć troche masy mięsniowej. Siłownie robie 2 razy w tygodniu - trening obiegowy. Stosuje diete odpowiednią, biore aminki i glutamine, spełni moje oczekiwania ten X pand ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gainer jak gainer ale ja bym Ci polecił Mega Mass'a 4000 z Weidera. Cena także oscyluje w granicach vitalmaxa a jakby nie było Weider to marka sprawdzona z górnej półki i napewno będziesz zadowolony.Vitalmax - gainer 2 . jak oceniacie ta odzywke , czy jako uzupelnienie diety na mase bedzie dobrym rozwiazaniem ?
Napisano Ponad rok temu
Mam ten sam problem tylko że jestem od Ciebie rok młodszy. Właśnie, przy okazji 8) , ćwiczę gdzieś już od 2-3 lat, trenowałem TKD przez 9 lat, kończy mi się właśnie białko WPC 80 Ostrowii i Odżywka węglowodanowa Olimpu. Jestem ektoformikiem, nie chcę stosować kreatyny ( przynajmniej narazie ), zastanawiam się nad kupnem Trec Mass XXL, jeszcze tego nie brałem. Co o tym sądzicie ? Może polecicie coś lepszego na zdobycie tych kilku kilogramów masy mięśniowej.Zaponniałem dodać mam 173cm i 60kg
Napisano Ponad rok temu
Tylko, że Weider a Trec to jak niebo a ziemia jeśli chodzi o jakośc. A co do ceny Mega Mass to jest ona i tak bardzo niska w stosunku do jakości. 7 kg za 170 zł to bardzo niewiele jak na odżywkę tej klasy.Odżywki Weidera są obrzydliwie drogie. Ja bym polecił coś z Trec'a.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuje 4 razy w tygodniu jeet kune do zamierzam takze zacząć chodzić na siłkę. Myślałem o l-karnitynie albo o hmb. Proszę o polecenie jakiś odżywek oraz przykładowej diety. Mam 178cm wzrostu, ważę około 85kg.
DZIEKI !
Napisano Ponad rok temu
Jak już przeczytasz wszystko co znajduje się na forum a co dotyczy twojego pytania (wystarczy że przeczytasz oba tematy w których zadałeś to samo pytanie) przemyśl czy nie masz już odpowiedzi. Jeśli nie to zapytaj się o to czego jeszcze nie wiesz.
P.S. Polecam dział newbie.
Napisano Ponad rok temu
nie da sie...zamienić masę tłuszczową w mięśnie...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu