nie lepiej zamiast bcaa jakiś izolat albo wpc? Przecież też zawierają aminokwasy rozgałęzione.
Zobacz ile jest tych aminokwasów w 100 gramach... a porcja białka to około 30 g.
Napisano Ponad rok temu
nie lepiej zamiast bcaa jakiś izolat albo wpc? Przecież też zawierają aminokwasy rozgałęzione.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kre alkalyn-to polowa prochu to proszek do pieczenia, lepiej samemu sobie dosypac-powaga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kre alkalyn-to polowa prochu to proszek do pieczenia, lepiej samemu sobie dosypac-powaga
Na sobie nie testowałem więc pewności nie mam. Ale mógłbyś rozwinąć temat?
Napisano Ponad rok temu
Przecież włókna pękają podczas wysiłku - gdyby nie to, to nie było by procesów wzrostowych.
Mikro-urazy włókien mięśniowych nazywamy potocznie ,,zakwasami,,
... chyba karmię trolla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jak podliczacie kcal ??? |
Dieta |
|
|
||
Jakie macie sposoby na podryw? |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Suplementacja |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Kompletna sztuka walki ? |
CROSS-BUDO |
|
|
||
Czy mogę przekąsić sobie knopersa podczas diety...? |
Dieta |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu