Kreatyna + Testosterol 250
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
He he... Ale zostalem zjechany przez profesjonalnych kulturystow:P Hm... czyli nie wiem jaki jest sens przeplacac. Waszym zdaniem mozna kupowac sobie odzywki Vitalmaxa oraz jesc ostrovie i bedzie sie roslo niesamowicie. Wiec nie wiem jaki to ma sens ze najlepsi biora odzywki lepszych firm. Po co przeplacaja??!! Poza tym ja probowalem wielu odzywek roznych firm i szczerze powiedziawszy firma ma znaczenie. Zauwazylem to na glupiej glutaminie. Multipower i Olimp. Mimo tego ze bralem Mega Capsy olimpa w ktorych porcja glutaminy bywa o wiele wieksza to i tak lepszy efekt mialem po Multipowera. A po Olimpie nic. Ale coz. Wybor nalezy do Was. Ale na polskim rynku nie ma zbyt duzego wyboru. Zobaczcie sobie za granica jaka jest konkurencja miedzy producentami suplementow. I wlasnie za oceanem powstaja niesamowite odzywki ktore naprawde robia cuda z organizmem. Ale nadal trening jest najwazniejszym czynnikiem wplywajacym na przyrost tkanki miesniowej. Pozdrawiam
Niech pomysle ... moze dlatego, ze sa sponsorowani przez znane firmy ?
Firma owszem ma znaczenie, ale to bialko bylo juz testowane przez wiele osob i wszystkie sobie chwala, a sprawdzenie zawartosci bialka tak jak mowilem bylo bardzo zadowalajace.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Byku jak to podtrzymuje i jaką dawką mniej niż 4 kapsułki na dzień?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mentor-Bury co Ty masz za kreatyne, ze nie dziala??? napisz jak bierzesz i ile kreatyny jest w kapsulce bo moze poprostu zle bierzesz
heheheh
nie oto chodzi że nie działa tylko że jeszcze nie widze efektówa co do brania i kratyny to biore 4 kapsułki dziennie po treningu a kreatyna to
Olipmp
Creatine Monohydrate-Mega Caps 1250
1cap/1400MG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napewno nie 4 przed to jest zla rozpiskai nie ma oc dywagowac
pamietaj ze powinienes dostarczac okolo 2 gr bialka na kg masy ciala i pic minimum 4 liry owdy dziennie !!;p
efekty beda jsli sieprzykladasz do cwiczen i z jedzeniem tez nie lecisz w kule
Napisano Ponad rok temu
my mowimy o 4 kapsulkach, a w nich jes dokladnie 5 gram 1 kapsulka 1.25 g kreatynyyyy dobze Ci mowia ;] przykladowo mozesz brac 5 gram rano i 5 przed treningiem
napewno nie 4 przed to jest zla rozpiskai nie ma oc dywagowac
Napisano Ponad rok temu
Thx za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mialem na mysli tam wczesniej 4 gramy ;p a nie 4 tabsy
nie kazdy tabs ma 1250 mg
krea alkin 1500 ma 750 mg dla przykladu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pogryzly mnie mrowki ;)
- Ponad rok temu
-
problem :)
- Ponad rok temu
-
mięsień naramienny
- Ponad rok temu
-
ruskie próby
- Ponad rok temu
-
punkcja
- Ponad rok temu
-
BCAA
- Ponad rok temu
-
panek-co o nim myslicie?? :)
- Ponad rok temu
-
Kontuzja - jak szybko wrócić do treningów?
- Ponad rok temu
-
Skuteczne zapobieganie i leczenie kontuzji.
- Ponad rok temu
-
trening wytrzymalosci miesniowej
- Ponad rok temu