Kreatyna + Testosterol 250
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jakim sensie "produkt przeznaczony jest dla osob doroslych" ? bo w sumie chyba zadna odzywka nie jest pzreznaczona dla ludzki ktorzy ciagle rosna. No wlasnie - o jaki wzrost tutaj chodzi - masy miesniowej , kośćca ,... ?
Pomysl chwile. Tu nie chodzi o zaden wzrost tylko ustabilizowana gospodarke hormonalna. Miales to na biologii w szkole.
Napisano Ponad rok temu
to jedna z opini jaka znalazlem w necie :
Jedyne co mi po tym "napuchło" to wątroba. Po 4 dniach tak mnie kłuło w boku ze nie dawałem rady. Kupiłem osłonkęna watróbkę - po tygodniu ból stał się nie do wytrzymania. Watroba to jedyny narząd czy też organ , który zanotował wpływ nitrobolonu na mój organizm. Cała reszta mnie olała ten cudowny wynalazek. Niewdzięczna masa mięsniowea...
Napisano Ponad rok temu
Pomysl chwile. Tu nie chodzi o zaden wzrost tylko ustabilizowana gospodarke hormonalna. Miales to na biologii w szkole.
niestety w moim zakresie nauczania hormony bede przerabial dopiero w 2 klasie lo. Moglbys mi powiedziec jakie moga byc nastepstwa uzywania ZMA przy niestabilnej gospodarce hormonalnej?
Napisano Ponad rok temu
Jesli to Twoj 1 cykl krety to bierz ta krete i nie kupuj zadnego nitro bolonu ani nic ze troj jablczanow czy stackow .
Jesli masz malo masy dozuc Gainera jakiegos a jak nie narzekaszn a mase to bialko .ostrovia ma tanie bialko 80 % .
Wyluzuj z treningami 3-4 razy starcza ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym ktos napisal ze nie mozna podniesc odzywkami naturalnego testosteronu ponad wlasne granice. Mylil sie:)
nie mozna organizm ma granice ktorej nie przekacza w wypadku Tribulusow i ZMA bylo to juz pisane setki razy, ponad naturalna granice czyli powyzej ok 50% podnosza jedynie sterydy-tak czytalem i sterydy nie podnosza wydzielania testosteronu przez organizm, lecz wiadomo sa juz "syntetyczym" testosteronem i po ich odstawieniu poziom naturalnego testosteronu maleje kurcze z odzywek przeszlo mi sie troche na koks
Napisano Ponad rok temu
Mase buduje sie mysleniem i ciezkim treningiem a nie wielkoscia portfela !!
Po 2 nie kazdego jest stac na drogie firmowe bialka ;/ tak wiec nie demonizujmy bialka ostrovi
SAM JESTEM ZADOWOLONY Z JEGO EFEKTOW!!
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz efektow to podczas kuracji odrzuc ze swojej diety wszystkie produkty oparte na kofeinie i kakale.
A to ciekawe bo o ile wiem, kawa godzine przed kreta nie wplynie na jej przyswajanie ani wydalanie ... Musial bym poszukac badan, ale nie pamietam gdzie je czytalem.
Poza tym ktos napisal ze nie mozna podniesc odzywkami naturalnego testosteronu ponad wlasne granice. Mylil sie:) Wszystko sie da. dzisiejsze odzywki stoja na bardzo wysokim poziomie.
Mhm moze jakies badania na potwierdzenie ?
ostrovia ma tanie bialko 80 % . Moze ostrovia ma tanie bialko ale gowniane. Badzmy szczerzy "bez kasy nie ma masy".
Badania pewnej osoby na jednym z forow kulturystycznych wykazaly, ze jest to jedno z najlepszych bialek na rynku, a dokladniej majace zawartosc bialka najblizsza zadeklarowanemu.
Peace.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JEST tez na allegro ,ale trzeba kupowac u kogos sprawdzonego aby nie kupic shitu
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 Nikt Cie nie zjechal
3 Bynajmniej ja nie uwazam sie za kulturyste , ale w kazdym badz razie patrze obiektywnie i skoro wszyscy sa zadowoleni z ostrovi , testy jakie przeprowadzil jeden z forumowiczow wykazaly ze ma ona najblizszy wynik sklady do deklarowanego to naprawde nie rozumiem po co przeplacac .
4 Zgadzam sie z Toba ze za oceanem jest konkurencja , zgadzam sie ze maja bardzo dobre odzywki ale najwazniejsza jest dieta potem trening a nak onciu odzywki
jesli juz cokolwiek moze zrobic ,,cuda,, to wylacznie systematyczna ciezka praca i dobra dieta!!
Ina pewno sobie zdaje sparwe ze sa wyroby lepsze i gorsze , firmy lepszei tez gorsze
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do firm odzywek to jest roznie z roznymi organizmami ludzi ja jadlem np kreatyne megabola przy diecie rownej 0 poszlo mi 20 kilo na wyciskaniu(bylo 25 ale 5 kilo spadlo), zaznaczam, ze priorytetem byl trening na sile i cykl trwal ok 25 dni
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pogryzly mnie mrowki ;)
- Ponad rok temu
-
problem :)
- Ponad rok temu
-
mięsień naramienny
- Ponad rok temu
-
ruskie próby
- Ponad rok temu
-
punkcja
- Ponad rok temu
-
BCAA
- Ponad rok temu
-
panek-co o nim myslicie?? :)
- Ponad rok temu
-
Kontuzja - jak szybko wrócić do treningów?
- Ponad rok temu
-
Skuteczne zapobieganie i leczenie kontuzji.
- Ponad rok temu
-
trening wytrzymalosci miesniowej
- Ponad rok temu