Solo?
Napisano Ponad rok temu
Co do szkolnych solówek...to były czasy W szkole liczył się honor i zasady, solówka zawsze była 1 vs 1.
Napisano Ponad rok temu
Niestety Schwarz Tigr masz rechtsa. To jest gorzej niz Knajpa. Brak dzialajacego MOderatora NIESTETY wpłynął na dogłębne zabagnienie działu ULICA - wypowiedziami - cokolwiek dyskusyjnymi.To forum spada na psy... :? Coraz głupsze są niektóre odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Kochajaca Rodzina.
AdamD - Niestety miałes racje .. i mieli racje wszyscy, ktorzy wieszczyli, ze bez Ciebie ten dział zejdzie na psy.
Rozumiem jednak Twoja decyzje o rezygnacji z moderowania ...i w pelni ja szanuje... ALE BRAK NAM CIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co według Ciebie jest np. bezsensowne?tak strasznie dlugo juz nie ma moderatora i powstalo mnostwo nowych bezsesnownych tematow tak :wink:
Ja jestem dopiero od grudnia na forum i nie wiem dokładnie co obejmuje dział ulica.
jak dla mnie to niech każdy porusza tematy jakie go interesują.
Jeśli dla mnie jakiś temat jest nudny czy śmieszny to po prostu się w nim nie wypowiadam.
Ale Ty Off 10 jako bardziej doświadczony może mi coś podpowiesz bo akurat z twoim zdaniem się liczę.
Trzymaj się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli moderatorzy kasują tematy które wedłóg ich subiektywnej oceny są bezsensowne.
To faktycznie bardzo nie ładnie .
Przecież każdy ma prawo napisać co go męczy czy interesuje.
Jeżeli moderatorzy tego nie potrafią uszanować to jesteśmy w wirtualnym totalitaryźmie światopoglądowym, a chyba nie o to chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podsumowując Twoją napuszoną pseudointeligencją wypowiedź - stuknij się chłopie w swój durny baniak.
wlasnie o to mi chodzi to jest ta "nasza" wyrocznia AdamD wszechwiedzacy posiadajacy monopol na prawde itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z of10 towarzystwo wzajemnej adoracji
EdiT :
Fajnie sie tak potaplac w błocku jak na woodstocku .
Aaa widze AdamD nowa sygnaturka ... hahahaha
Napisano Ponad rok temu
Dla Ciebie może durny a dla kogo innego nie.Podsumowując Twoją napuszoną pseudointeligencją wypowiedź - stuknij się chłopie w swój durny baniak.
No i chyba o to chodzi.
Aby tacy "durnie" jak Ja mogli się czegoś dowiedzieć od Ciebie- monopolisty prawdy absolutnej i niepodważalnego autorytetu. Przykro mi że za życia nie można beatyfikować bo już bym wysłał twoją kandydaturę do Watykanu.
Trochę pokory i szacunku dla innych Adamie.
Mimo wszystko trzymaj się
Napisano Ponad rok temu
Dramat..."ni ma" Adama i zrobił sie dramat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A unikaj walki ponieważ zawsze trafisz na napastnika który jest albo Bruce Lee ,albo zawodowym nożownikiem, albo policjantem,prokuratorem lub sędzią i pójdziesz siedzieć do więzienia gdzie będą Cię cwelić, stracisz możliwość znalezienia pracy i zmarnujesz sobie życie.Ja za to proponuje w dziale ulica zrobic napis, zawsze unikaj walki, oddawaj wszystko kiedy zostajesz napadniety a od 22 do 6 niewychod z domu - z kazdym problemem zglos sie na policje bo nic innego nie pomoze
dlatego ja wzorowy wojownik ulicy będę dawał się opluwać, okradać, bić, uciekać jak krzywdzą słapszych i bezbronnych i stale będę podłączony do numeru 112.
Napisano Ponad rok temu
A potem zmieńmy wszyscy podpisyna takie: "ulica jest mym domem, streetfighting moim życiem"
A teraz ide sprzedać chate - musze sie przygotpwac :2gunfire: :balisong: :2gunfire: :balisong: :2gunfire: :balisong: :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
My nie mamy nic do pijanych kolesi.Nie! Napiszcie:na ulice nie wychodzic bez batona, noża i rzutek! Jeśli zobaczysz pijanego kolesia - od razu wpierdol, niech chodzi trzeźwy! Kiedy idziesz z panna, niezbędny jest karabin maszynowy M4, ewentualnie piła mechaniczna lub katana!
A potem zmieńmy wszyscy podpisyna takie: "ulica jest mym domem, streetfighting moim życiem"
A teraz ide sprzedać chate - musze sie przygotpwac :2gunfire: :balisong: :2gunfire: :balisong: :2gunfire: :balisong: :shocked!:
Tylko do pierdolonych dziesioniarzy szukających słabych ofiar.
A nóż czy baton albo gaz mają Ci pomóc w samoobronie i ochronie słabszych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stajnia......A nie ulica
- Ponad rok temu
-
Pneumatiki
- Ponad rok temu
-
A co potem?
- Ponad rok temu