Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie to rzeczywiscie być takim całkowicie wysokim to tez nie jest za dobrze. Według mnie optymalny wzrost jest w przedziale 182-(powiedzmy)-89. Bo bycie bardzo wysokim też ma swoje minusy. Pamiętajmy,że płeć piękna jest z reguły niższa niż 180Ja z mila checia bym wam oddal troche swoich cm, a mam ich 198
Hehe, na szczęcie bardzo często duzi są mniej czujni i wielu uwielbia stosowac zaporę z front kicków, które wręcz uwielbiam omijac (choć jak im wejdzie, to jestem wtedy na ścianieszczęście na haju sie świat nie kończy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi moje 176 cm jakoś specjalnie nie przeszkadza ale nie ukrywam ze fajnie by było mieć te 2-3 cm więcej
Sczególnie w nogach bo trudno mi założyć highkicka komus kto ma więcej niż 182 cm
na szczęście na haju sie świat nie kończy : :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.
W sumie to rzeczywiscie być takim całkowicie wysokim to tez nie jest za dobrze. Według mnie optymalny wzrost jest w przedziale 182-(powiedzmy)-89. Bo bycie bardzo wysokim też ma swoje minusy. Pamiętajmy,że płeć piękna jest z reguły niższa niż 180Ja z mila checia bym wam oddal troche swoich cm, a mam ich 198
.
Hehe, na szczęcie bardzo często duzi są mniej czujni i wielu uwielbia stosowac zaporę z front kicków, które wręcz uwielbiam omijac (choć jak im wejdzie, to jestem wtedy na ścianieszczęście na haju sie świat nie kończy :twisted:
).
A teraz pocieszenie dla nas poniżej 185. Mniejsoi maja lepszą kordynacje ruchową :twisted:i w związku z czym są choćby szybsi a nogach.
Napisano Ponad rok temu
Tzn.? Może jakieś konkrety?i rada : musisz cwiczenia na miesnie stóp - jak przypakujesz mozesz nawet ze 2 cm zyskac
- i jest lajcik xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on nawet gdy miał szczytową forme to nie był umięśniony, jak by mieć niedowage 20-30kg i trenować bardzo intensywnie to można wyglądać podobnie tzn. pseudo mięśnie na szkielecie "bez" tłuszczuP>S>Myślisz że Bruce Lee urodził się tak umięśnionym i sprawny.Zapewniam cię że było z niego takie samo huhro jak i z innych jego rodaków jednakże to samozapał i ciężki trening czyni z nich niepokonanych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu