wzrost
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie to rzeczywiscie być takim całkowicie wysokim to tez nie jest za dobrze. Według mnie optymalny wzrost jest w przedziale 182-(powiedzmy)-89. Bo bycie bardzo wysokim też ma swoje minusy. Pamiętajmy,że płeć piękna jest z reguły niższa niż 180 .Ja z mila checia bym wam oddal troche swoich cm, a mam ich 198
Hehe, na szczęcie bardzo często duzi są mniej czujni i wielu uwielbia stosowac zaporę z front kicków, które wręcz uwielbiam omijac (choć jak im wejdzie, to jestem wtedy na ścianie ).szczęście na haju sie świat nie kończy :twisted:
A teraz pocieszenie dla nas poniżej 185. Mniejsoi maja lepszą kordynacje ruchową :twisted: i w związku z czym są choćby szybsi a nogach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi moje 176 cm jakoś specjalnie nie przeszkadza ale nie ukrywam ze fajnie by było mieć te 2-3 cm więcej Sczególnie w nogach bo trudno mi założyć highkicka komus kto ma więcej niż 182 cm na szczęście na haju sie świat nie kończy : :twisted:
mam tyle co Ty 176 i HighKick na 195cmno problemo ; )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.
W sumie to rzeczywiscie być takim całkowicie wysokim to tez nie jest za dobrze. Według mnie optymalny wzrost jest w przedziale 182-(powiedzmy)-89. Bo bycie bardzo wysokim też ma swoje minusy. Pamiętajmy,że płeć piękna jest z reguły niższa niż 180 .Ja z mila checia bym wam oddal troche swoich cm, a mam ich 198
Hehe, na szczęcie bardzo często duzi są mniej czujni i wielu uwielbia stosowac zaporę z front kicków, które wręcz uwielbiam omijac (choć jak im wejdzie, to jestem wtedy na ścianie ).szczęście na haju sie świat nie kończy :twisted:
A teraz pocieszenie dla nas poniżej 185. Mniejsoi maja lepszą kordynacje ruchową :twisted: i w związku z czym są choćby szybsi a nogach.
plec piekna, jak ja nazwales ^^, jak dla mnie 170cm i jest wypas
ja mam 188 i jest bomba
i rada : musisz cwiczenia na miesnie stóp - jak przypakujesz mozesz nawet ze 2 cm zyskac - i jest lajcik xD
Napisano Ponad rok temu
Tzn.? Może jakieś konkrety?i rada : musisz cwiczenia na miesnie stóp - jak przypakujesz mozesz nawet ze 2 cm zyskac - i jest lajcik xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najważniejszym zadaniem hGH, tak jak sama nazwa mówi jest pobudzanie wzrostu komórek i tkanek, a także organizmu jako całości. Ponieważ pod wpływem działania hGH następuje zwiększony wychwyt aminokwasów przez komórki oraz nasilona synteza białek w mięśniach, wątrobie, tkance łącznej, kostnej i chrzęstnej, związek ten zaliczany jest do grupy hormonów anabolicznych.
Niepopieram zażywania jakich kolwiek środków wspomagających ,od redbulla po OEMy.
Mając predyspozycje czy nie ,wszystko da się wytrenować przy odpowiedniej mobilaizacji.
Będąc nawet metrowej postury człowiekiem o wadze 37kg jestś wstanie pokonać 3 metrowego schaba gdyż wszystko jest kwestią trenigu.
Twoje wymiary dają ci ogromne możliwości.
P>S>Myślisz że Bruce Lee urodził się tak umięśnionym i sprawny.Zapewniam cię że było z niego takie samo huhro jak i z innych jego rodaków jednakże to samozapał i ciężki trening czyni z nich niepokonanych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on nawet gdy miał szczytową forme to nie był umięśniony, jak by mieć niedowage 20-30kg i trenować bardzo intensywnie to można wyglądać podobnie tzn. pseudo mięśnie na szkielecie "bez" tłuszczuP>S>Myślisz że Bruce Lee urodził się tak umięśnionym i sprawny.Zapewniam cię że było z niego takie samo huhro jak i z innych jego rodaków jednakże to samozapał i ciężki trening czyni z nich niepokonanych.
A co do reszty to sie zgadzam :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Tutaj macie kilka zdjęć które potwierdzą moje słowa>
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
! ! !
Tutaj jest filmik do obejrzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bruce był przedewszystkim silny i szybki gdyż nadewszystko przekładał trening fizyczny.
On jednak trenował na małych bądź żadnych ciężarach(przez całe życie:)dzięki czemu ich sprawność była tak niesamowita.Niekażdy potrafi kopnieciem oderwać człowieka od ziemi i posłać go 2,5 metra dalej(Patrz filmik)!
A tutaj jeszcze jedno zdjęcie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
P>S>Jeśli Porównujesz go do Pudziana i innych siłowców sterydowców to nic dziwnego że niewidzisz!No nic niebęde dalej przedłużał tego wewnętrznego tematu.Za jakiś czas zrobie taki temat i przeprowadzimy coś w rodzaju ankiety/wolnej wypowiedzi innych forómowiczów.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
odżywianie
- Ponad rok temu
-
Pytanie - bieganie a tłuszcz i mięsnie
- Ponad rok temu
-