Mlodzi gniewni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a często znajomych się nie wybiera !!!!!!!!!!!
szczególnie jak się na bramkach stało.
nawet w 997 zobaczyłem znajomego poszukiwanego za zabójstwo kobiety 8O
a naprawde był sympatyczny w stosunku do mnie i w życiu bym sie nie spodziewał takiej akcji :?
tak jak tego że Andzrej Samson jest pedofilem 8O
kolega, przyjaciel to co innego, a znajomego po prostu znasz i tyle- czyli rozpoznajesz na ulicy.
Napisano Ponad rok temu
a ja w dresiku uwielbiam chodzić- jest wygodny
Ja tez lubie w dresie ma sie bardziej skoordynowane ruchy bo jak zaloze jeansy to nie moge kopnac na wysokosc pasa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale takom akcje jak ty miałem tylko 1 jakieś 3 miehy temu ide drogom a tujakiś 8 - 9 lateg podlatuje domnie i zaczyna coś pieprzyc bezsensy i mnie popyhać jak go lekkko odephnołem to z bramy wyleciało 8 dresów(a tak propo dalczego oniz awsze hodzom w kilkuosobowyh grupah???)jak jest 1 - 2 klijentów to wtedy sie leje przy 3 to jurz prawie wiadomo rze sie mam minimalne sanse (odkond zarobiłem od tyłu butelkom przez łap staram sie zawsze mieć zaplecałi mur albo co ś w tym stylu) wienc co mi pozostało trza było spierodalać niewiedziałem rze morzna tak szypko zapierdalać w wysokih stalah a rz do tamtego momentu.Moim zdaniem dobrze zrobiłeś bo gdzieś w poblirzu tyerz mogli mieć kilku takih matołów czekajoncyh tylko na pretekst a w łyrzwah raczej sie kiepsko bega
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ty musisz sie tak dodupcac czy jestes kaleką???Ty specjalnie popełniłeś tyle błędów ortograficznych czy jesteś kaleką ?
Napisano Ponad rok temu
Ty specjalnie popełniłeś tyle błędów ortograficznych czy jesteś kaleką ?
dokładnie o to samo chciałem zapytac
Napisano Ponad rok temu
A ty musisz sie tak dodupcac czy jestes kaleką???Ty specjalnie popełniłeś tyle błędów ortograficznych czy jesteś kaleką ?
dodupac????? jak mozna tak kaleczyc polska mowe????? ja w zerowce mniej bledow robilam...z reszta wierzyc mi sie nie chce ,ze on na powaznie to pisal...
Napisano Ponad rok temu
No to chyba wszystko jasneWitam wszystkih jestem grabek. zajmuje sie amatorsko produkcjom broni norze łuki kusze itp.Jestem dyslektykiem z gury przepraszam wszystkih za mojom okaleczonom polszczyzne
Napisano Ponad rok temu
Moze pisał poważnie, może nie - to nie jest forum ort. żeby sobie błędy poprawiać!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
Co Wybrac !!! Second Edition
- Ponad rok temu
-
Broń do samoobrony