Mlodzi gniewni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm, znaczy sie, ja jestem?Ciota jesteś.
/Edyta/
BTW, zlamales regulamin.
4. Zakaz obrażania innych użytkowników.
Napisano Ponad rok temu
Hmmm, znaczy sie, ja jestem?Ciota jesteś.
/Edyta/
BTW, zlamales regulamin.4. Zakaz obrażania innych użytkowników.
według mnie zdecydowanie NIE jesteś- co to za atrakcja bić słabszych.
dzieci, kobiety, zwierzęta, niepełnosprawni mają u mnie taryfę ulgową i nie wiem czy umiałbym uderzyć. :?
A dorosłego chłopa-prostaka to z miłą chęcią najebię jak zasłuży.
Tak i będę z siebie dumny :paker: :paker: :paker:
Napisano Ponad rok temu
Za biciem dzieci raczej nie jestem, ale żeby 12- latek kloł jak marynarz po 10 letnim stażu w tym zawodzie tego to nie rozumiem, albo żeby gówniara 14-15 lat po dyskotekach jeździła to już ludzkie pojęcie przekracza.
Ja nie wiem co ci rdzice sobie myślą życzę im jedynie żeby kiedyś w ciemnej ulicy mieli przyjemność spotkać gówniarza wychowanego tak jak ich pociecha :twisted:
A jak ktoś wie co można zrobić w sytuacji gdy jakiś gówniarz do ciebie pyskuje to niech powie
Dostanie strzała popłacze sie i poleci na skargę, nie dostanie to jak się przypieprzy ...
Pół biedy gdy jesteś sam, pomyślcie co by był gdyby taka sytuacja zdażyła się kiedy jesteście np z dzewczyną zapowidał się bardzo miły wieczór:) a tu ...
Jak dorwał bym ojca takiego gówniarza to bym mu chyba ...
Ale co się dziwić. Czytałem na tym forum jak ktoś pisłą, że za samoobrnę dostał 3 lata w zawiasach
A Pamiętacie może tą akcję jak gość terroryzował okolicę groził jakiejś kobiecie, że ją zabije mężczyźni się zebrali gość nie żyje a oni mają problemy teraz policja na wezwania nie przyjechała ani razu ...
Napisano Ponad rok temu
Ja nie wiem skad się to bierze ja jak miałem 9-10 lat to się interesowałem jaka wieczorynka będzie dzisiaj itp. Ja nie wiem co jest tego przyczyną, ale wpływ może mieć bezstresowe wychowanie.
Za biciem dzieci raczej nie jestem, ale żeby 12- latek kloł jak marynarz po 10 letnim stażu w tym zawodzie tego to nie rozumiem, albo żeby gówniara 14-15 lat po dyskotekach jeździła to już ludzkie pojęcie przekracza.
Ja nie wiem co ci rdzice sobie myślą życzę im jedynie żeby kiedyś w ciemnej ulicy mieli przyjemność spotkać gówniarza wychowanego tak jak ich pociecha :twisted:
A jak ktoś wie co można zrobić w sytuacji gdy jakiś gówniarz do ciebie pyskuje to niech powie
Dostanie strzała popłacze sie i poleci na skargę, nie dostanie to jak się przypieprzy ...
Pół biedy gdy jesteś sam, pomyślcie co by był gdyby taka sytuacja zdażyła się kiedy jesteście np z dzewczyną zapowidał się bardzo miły wieczór:) a tu ...
Jak dorwał bym ojca takiego gówniarza to bym mu chyba ...
Ale co się dziwić. Czytałem na tym forum jak ktoś pisłą, że za samoobrnę dostał 3 lata w zawiasach
A Pamiętacie może tą akcję jak gość terroryzował okolicę groził jakiejś kobiecie, że ją zabije mężczyźni się zebrali gość nie żyje a oni mają problemy teraz policja na wezwania nie przyjechała ani razu ...
Ja też oglądałem wieczorynki i miałem normalny dom.
Skąd to się bierze- najczęściej z rodzin patologicznych.
Tam nikt nie ma czasu na poświęcanie dzieciakom czasu. Najczęściej te dzieciaki muszą przez cały dzień być na dworze, ponieważ dorośli piją i się biją a jak się nie biją, to się kochają. Jako że mają małe mieszkania, to dzieci im przeszkadzają. A jak przeszkadzają to się takie walizki na dwór się wystawia.
Wychowują ich, starsi koledzy lub koleżanki. To oni są wzorem a że to najczęściej patologia to im imponują spaczone rzeczy.
Jak taki mały dzieciak od małego jest bity przez rodziców, rodzeństwo kolegów to on nie ma żadych oporów. Została złamana w nim pewna granica i on też będzie ją łamał...
A jak zabraknie pieniędzy to pobije tego co je ma....
Napisano Ponad rok temu
..., zwierzęta, ... mają u mnie taryfę ulgową i nie wiem czy umiałbym uderzyć. :?
Tu jest jeden blad w rozumowaniu, czasami jak masz szczescie to ty bedziesz mial taryfe ulgowa dla niektorych zwierzat
Napisano Ponad rok temu
Co się tyczy łobuzerki to trzeba bandytów tępić bezlitości, tylko tak szary człowieczek może coś zmienić. Dając się obrabować, albo ignorując łobuzów udzielamy im milczącego przyzwolenia na ich występki.
Co się tyczy zaczepek gówniarzy, to istotnie nie wykluczone, że ktoś stał za nimi, sam kiedyś byłem prowokowany przez gówniarzy pod bacznym okiem ich większych kolegów i tylko szczęśliwy przypadek sprawił, że wyszedłem z opresji cało ( było to na wsi, daleko od domu, po 22, całkiem niezła pora i miejsce na szczęśliwe przypadki .
Sam zresztą znam gości, którzy używali prowokacji. Wzieli największego szczawia ( chodzi tutaj o fizjonomie ) z pośród siebie. Ubrali go w skóry, ćwieki, poprzyczepiali pagony, pasy, łańcuchy, obroże itp. itd., a następnie wysłali go do najgorszej okolicy w mieście idąc za nim. Koleś szybko został dostrzeżony przez drechy, ale zaczeło się od gadki szmatki i w tym czasie kolesie dotarli do łobuzów. Trzeba wiedzieć, że nie ciekawie wygląda twarz po 15 kopnięciach glanem. :twisted:
Jeśł ktoś pisze, że nie warto walczyć z łobuzerką tzn. nie został zapewno nigdy okradziony na ulicy. Ja w swoim niezawielkim mieście nie zostałem okradziony nigdy, ale podróżując po Polsce musiałem stawiać czoła łobuzom wielokrotnie.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1)gnojek 13 lat chciał znajomych skroic z komórek
2)za nim było 2 schabów
3)kumpli było sporo (tak z 5) wiec sie schabów nie przestraszyli
4)powiedzieli zeby wypierdalal
5)i jak juz wypierdolil razem ze schabami to go pozniej wywlekli z autobusu i skopali
6)zrozumieliście?
7)napewno?
8)no to dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego???a to w takim razie zwracam honor
Ja tam uważam go dalej z 15 letniego dresika-kaciałe i nie zmienie zdania nawet jak by samego Chucka Norrisa znał...
PS:
A ja mam wójka strazaka...a ja mam brata policjanta...bawicie się tak dalej???A ja znam Mrada
Ja to tylko w przedszkolu tak miałem...
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-