Aiki kiedy napiszesz ze baby i budo to pomylka ?????
mam to w podpisie
Napisano Ponad rok temu
Aiki kiedy napiszesz ze baby i budo to pomylka ?????
Napisano Ponad rok temu
to JEZYK - zdefiniuj pojecia bardzo malo (mniej niz 2) i lepiej wykonane techniki???Bo ja znam dziewczyny ktore naprawde fajne aikido robia albo robily...A fajnie zrobic technike to nie koniecznie uszkodzic kogos....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak, ale ostatnim razem jak z nia cwiczyles to bylo w prehistorii, i miales 0 kyu. Ja mialem przyjemnosc z nia cwiczyc jakies 2-3 lata temu. Cwiczy dobrze ale specjalna rewelacja to nie jestJeżeli chodzi o "lepsze" Panie to Patricia Anne Hendricks - 6 dan jest lepsza od 99% mężczyzn z jakimi kiedykolwiek ćwiczyłem (wliczając w to Patriki, Aiki, Kamyki, Krawędzie, Łabędzie ,etc... ), aczkolwiek nie do końca przepadam za stylem, który reprezentuje (Iwama, Saito) :wink:
Napisano Ponad rok temu
no tak, ale ostatnim razem jak z nia cwiczyles to bylo w prehistorii, i miales 0 kyu. Ja mialem przyjemnosc z nia cwiczyc jakies 2-3 lata temu. Cwiczy dobrze ale specjalna rewelacja to nie jestJeżeli chodzi o "lepsze" Panie to Patricia Anne Hendricks - 6 dan jest lepsza od 99% mężczyzn z jakimi kiedykolwiek ćwiczyłem (wliczając w to Patriki, Aiki, Kamyki, Krawędzie, Łabędzie ,etc... ), aczkolwiek nie do końca przepadam za stylem, który reprezentuje (Iwama, Saito) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sa rzeczy do ktorych za inteligentna to nie jestem... :roll:Jesteś za inteligentna, żebym musiał ci to tłumaczyć.
W każdym razie boleje nad ilością kobiet ćwiczących Aikido i MA, a nie nad "jakością" (ich ćwiczeń)
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy dobrze wiemy dlaczego kobiet na aikido jest tak malo....
Napisano Ponad rok temu
Ktoś zadbał o poprawne zamontowanie łańcucha w kuchni i tylko nielicznym udało się go zerwać?Wszyscy dobrze wiemy dlaczego kobiet na aikido jest tak malo....
Napisano Ponad rok temu
Ktoś zadbał o poprawne zamontowanie łańcucha w kuchni i tylko nielicznym udało się go zerwać?
Oświeć nas, dlaczego Bo ja też chyba nie jestem "wszyscy"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo ja wiem, judoczek chyba mniej wiecej tyle samo co judokow jest, moze troche mniej ale sporo calkiem moja siostra trenowala judo (ja zreszta kiedys tez) a teraz aikido 8)Moim zdaniem wiecej dzewczyn chodzi na Aikido niż na jakieś inne sporty walki
Judo(...)
Napisano Ponad rok temu
No jezyk, ty to powinienes bardzo dobrze wiedziec czemu tak sie dzieje....Ktoś zadbał o poprawne zamontowanie łańcucha w kuchni i tylko nielicznym udało się go zerwać?
Oświeć nas, dlaczego Bo ja też chyba nie jestem "wszyscy"...
też przyłączam się do pytania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i dobrze.Nie zrezygnuje z Aikido chyba ze mi kolana do konca siadną
Napisano Ponad rok temu
Ot i cała logika 8)kobiety rezygnuja z aikido czesto dlatego ze maja inne priorytety
dzieci, rodzina, dla niektorych to staje sie wazniejsze niz spelnianie czy zadowalanie samej siebie
A kobity bywają tak niemiłosiernie ograniczone...Moze wlasnie dlatego ze wy faceci bywacie takimi ignorantami lub egoistami , kobiet na aikido jest tak malo...
Napisano Ponad rok temu
No popatrz, a ja znam osobiscie jednego faceta, 6 dan, zdecydowal sie polaczyc wlasne dojo z innym, bo wybral rodzine(nikt z jego rodziny nie cwiczy aikido) jako priorytet i prowadzi treningi raz w tyg.kobiety rezygnuja z aikido czesto dlatego ze maja inne priorytety
dzieci, rodzina, dla niektorych to staje sie wazniejsze niz spelnianie czy zadowalanie samej siebie
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu