Jacy byliscie przed zaczeciem trenowania jakiegos stylu walk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale musze przyznac, ze (zwłaszcza ostatnio) poczułem sie bardziej pewny siebie - bo zdałem sobie sprawe z tego co umiem (i na ile to mi pomoze) - a jak na parawde wielu rzeczy nie potrafie (nad którymi musze pracować.) Nie wiem czy ta pewnosc jest wynikiem wieku, który przyszedł, jakimis tam umiejetnosciami czy czym.. (a moze jedno i drugie). Ale przynajmniej teraz potrafie rozróznic 'zagrozenie', wiem kiedy nie warto wdawac sie w dyskusje - a kiedy powinno sie 'interweniowac'.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kurde, szit. TO Kungfu ladnie wypacza psychike. Ja po paru treningach KM jak widze jakichkolwiek agresorow (huliganow,zlodzieji itp) idacych w moja strone w konkretnym celu to spierdalam jak najszybciej potrafie, coz kazdy styl uczy czego innego.Ja przed zaczeciem Kung-fu, to nic nie umialem. Bylem zwyklym czlowiekiem nie szukajacym zaczepek ani nic. Teraz po jakims czasie jedyna zmiana jaka zaszla to ta, ze stalem sie pewniejszy siebie, ale nie jestem bardziej agresywny ani szpanerem ani nic w tym stylu. Nie lekam sie jak kiedys, jak widzialem 3 huliganow idacych w moja strone. Sprawa psychiki.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
o kurde, szit. TO Kungfu ladnie wypacza psychike. Ja po paru treningach KM jak widze jakichkolwiek agresorow (huliganow,zlodzieji itp) idacych w moja strone w konkretnym celu to spierdalam jak najszybciej potrafie, coz kazdy styl uczy czego innego.Ja przed zaczeciem Kung-fu, to nic nie umialem. Bylem zwyklym czlowiekiem nie szukajacym zaczepek ani nic. Teraz po jakims czasie jedyna zmiana jaka zaszla to ta, ze stalem sie pewniejszy siebie, ale nie jestem bardziej agresywny ani szpanerem ani nic w tym stylu. Nie lekam sie jak kiedys, jak widzialem 3 huliganow idacych w moja strone. Sprawa psychiki.
Pozdro
No bez przesady
W samobójstwa nie ma co się bawić,
ale nie można spierdalać przed każdym leszczem,
który udaje że jest figo-fago bo właśnie wyciągnął radio z samochodu.
Właśnie takich gnoi trzeba uczyc porządku ...
" ... bo Olo jak nie My, to kto ma tych skurwysynów złapać za mordę ... "
F.Maurer
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
i dostaje po lbie(od kobiety)
Napisano Ponad rok temu
Do pierwszego sparingu...
Napisano Ponad rok temu
tak,po 2 tygodniach-zalezy jeszcze o co pytasz-ale po prostu przypominam sobie stan w ktorym bylem podczas trenowania KK i judo-nie ucze sie od poczatku tylko przypominam pewne reakcje i sposoby zachowania 8)po 2 tygodniach? :roll: ....
jakbym wczesniej nic nie cwiczyl to zapewne to by trwalooo a trwalooo
Napisano Ponad rok temu
Z kolei moj hmmm...znajomy, straszny kozak, do wszystkich podskakuje, napierdala sie co tydzien z kims, jak wypije to potrafi podejsc do nieznajomego na ulicy i go przekopac :? :roll: . a najdziwniejsze jest to ze niczego nigdy nie trenowal (jedynie pilka nozna i silownia) i niegdy od nikogo nie dostal. jak on to robi?
Napisano Ponad rok temu
Witam..Ciekawi mnie jacy byliscie przed tym jak zdecydowaliscie sie zapisac na jakas sekcje???(...)
Ja byłem poobijany
Napisano Ponad rok temu
beatles - 'i na kozaka znajdzie sie kozak'... :-) moze chłopak ma farta, moze zaczepia tych słabszych, bije pierwszy - to daje mu juz na starcie duza przewage..
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Garnitur podczas szarpaniny/bojki etc.
- Ponad rok temu
-
dyskryminacja?