Jacy byliscie przed zaczeciem trenowania jakiegos stylu walk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam..Ciekawi mnie jacy byliscie przed tym jak zdecydowaliscie sie zapisac na jakas sekcje???Bo po moim kumplu ktory zapisał sie na kickboxing widze ze uderzyła mu "soda" do głowy..Był zwykły szary człowiek ktory bał sie wsyztskich chodzi od miesiaca na treningi kickboxingu i zrobił sie dosc agresywny,kazdemu fika jednym słowy kozak.2 historia to drugi kumpel ktory tak samo kazdego sie bał a jak został mistrzem w swojej kategori w boksie to zrobił sie teraz taki agar z kazdym na solowy itp.Ja chodze na kickboxing ale jestem normalny i nie szukam zaczepki..A jak to jest u was?
POZDRAWIAm
Jesli chodzi o kulturystyke to jest to dowiezione naukowo ze jak chlopak zaczyna cwiczyc to przez pierwszy miesiac, dwa rozkozacza sie . Dzieje sie tak dlatego ze podnosi sie u niego poziom testosteronu. Mysle ze tak sie dzieje u kazdego. U mnie tez tak bylo wielu mialem kolegow ktorzy tez tak mieli jak zaczynali. To potem przechodzi. Mysle ze tak jest tez ze sztukami walki. Do tego dochdzi tez psychika... teraz cos umiem i sie nie boje. Wystarczy ze taki ktos dostanie wpierdziul i zaraz pokornieje. Ale trzeba to raczej tolerowac niz bic takich to nie ich wina .
Co do tego mistrza... mysle ze po prostu tez tak mial i glupio mu bylo sie uspokoic potem hehehehe Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Ja jak zaczołem treningi to nawet na lekcji siedziałem spokojnie nie rozmawiałem nie kręciłęm się (no aniołek po prostu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak dochodzi do jakiejś konfrontacji to nigdy nie przyszło mi do głowy że na pewno wygram ZAWSZE PIERWSZA MYŚL TO "JESTEM PEWNY SWOICH UMIEJĘTNOŚCI".
Oczywiście te opanowanie kończy się w walce realnej(napad) wtedy całe opanowanie idzie do lasu :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Garnitur podczas szarpaniny/bojki etc.
- Ponad rok temu
-
dyskryminacja?
- Ponad rok temu
-
Kieszonkowiec
- Ponad rok temu