Jak on to robi? Ma duuuuuuuuuuuużo szczęścia widocznie, ale szczęście też nieraz potrafi opuścić niestety...Z kolei moj hmmm...znajomy, straszny kozak, do wszystkich podskakuje, napierdala sie co tydzien z kims, jak wypije to potrafi podejsc do nieznajomego na ulicy i go przekopac :? :roll: . a najdziwniejsze jest to ze niczego nigdy nie trenowal (jedynie pilka nozna i silownia) i niegdy od nikogo nie dostal. jak on to robi?
Jacy byliscie przed zaczeciem trenowania jakiegos stylu walk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chociarz jak wgre wchodzi imprezka to za duzo kozaczenia :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
skromnyś :?na treningach udowodnili mi czynami ze jestem taki dobry jak myslałem.
Cóż, ja się nic nie zmieniłem. Ze sztukami walki mam styczność od początku, bo taekwondo intensywnie trenował brat, kiedy ja jeszcze chodziłem do zerówki. Cóż, błąd z mojej strony, że nie zacząłem już wtedy ćwiczyć. Jedynie powtarzałem po nim trenowane w domu techniki, co w sumie mi zostało. Nie szukam zaczepki, najchętniej w ogóle bym się na ulicy wolał nie bić. Trenuję po to, żeby się rozwijać i spełniać to, w czym mi przeszkadzały liczne problemy w szkole. Dużo moich kumpli po powrocie z kilku pierwszych treningów kozaczy, że zaraz strzeli jakiemuś chłopakowi, który na 1 rzut oka wygląda, jak by nie jadł przynajmniej przez 2 ostatnie dni. Nigdy tak nie miałem i mam nadzieję, że nie będę miał. A koledzy... przy nokaucie zazwyczaj tłumaczą się, że mają złe rękawice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
propos wcześniejszej wypowiedzi...niedawno do mojej sekcji Kung-Fu zapisał sie tak koleś (chyba 6 podstawówki- ja 3 gim) i był 1 jedyny raz i ja nie wiem co mu odbiło...zaczął do mniepodskakiwać, pyskowac :? na początku ignorowałem go...ale pewnego wieczoru idem se spokojnie z kościółka a ten na mnie wyskakuje i zcazyna mnie kopać :roll: ja mu mówie: koleś, zycie ci nie miłe??...on chwila stoi i znów kopie, wkońcu uderze sierpowy, ja odewt, no i chłopak łazi ze śliwą, ...skąd sie takie debile biorą?? wie ktoś...bo ja nie
pozdro :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a każdym chce sie napier****ć i kompletnie mu od****ło a jak przyszło co do czego to mój kumpel z sekcji za****ł mu jednego kicka kolano łokcia i chłopak niewiedział gdzie jest.
J tak się kończy rola pakerow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wcale bym sie nie zdziwiła gdyby i te 10 lat nie wystarczyło... choc przypuszczam ze pozytywne nastawienie skróci mi staz przynajmniej do tych 7lat;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed treningami byłem bardziej pewny siebie, teraz wiem jak walka na ulicy może się skończyć i boje się dużo bardziej :-) . Ciągle mam wrażenie, że jestem beznadziejny i musze trenować ciągle, aby technike poprawić. Potem było przetrenowanie, przerwa i wracam pomału do treningów 2-3 w tyg.
Napisano Ponad rok temu
to chyba zależy od człowieka czy z robota kuchennego przebrazisz się w robota do zabijania, ale ... ćwicze od 1,5 roku sambo i co ciekawe, trener uczy takiego spokoju i opanowania że naprawde trudno jest się stać agresywnym ale... jak sobie wypije to nic nie pomaga :wink:
Taki to polski temperament chyba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
XaiMoon, nie myl pewności siebie ze zdrowym rozsądkiem. Jeśli teraz trenując czujesz się mnie penie niż gdy nie trenowałeś to coś jest chyba nie tak :roll: Chyba że miałeś na myśli to, że teraz czujesz większy respekt wobec potencjalnego napastnika.
No to raczej chodzi o zdrowy rozsądek, nigdy niewiadomo przed kim się właśnie stoi. Tymbardziej mnie głównie zaczepiają dosyć postawnej postury kolesie (80-120kg) albo ze sporą przewagą liczebną :? .
ninczykkk wariat we wódce jesteś
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Garnitur podczas szarpaniny/bojki etc.
- Ponad rok temu
-
dyskryminacja?
- Ponad rok temu
-
Kieszonkowiec