Wszelkie zasady poprawności politycznej, a także przepisy prawa łamią autorzy amerykańskiego show „Bumfights” (Walki meneli). Tego programu nie chciała jak dotąd pokazać żadna duża stacja telewizyjna. Jednak kaseta wideo „Bumfights” sprzedaje się (również przez internet) w rekordowym tempie. Na filmie widać bezdomnych (nieraz kalekich, bezzębnych, pijanych) ,jak brutalnie walczą ze sobą – pięściami, wyszczerbionymi butelkami, tępą siekierą.
„Filmowcy” (kilku młodych ludzi w wieku 19–25 lat) stanęli w USA przed sądem, oskarżeni o podburzanie do niebezpiecznych czynów. Tłumaczyli, że chcieli pokazać autentyczne życie bezdomnych, bo to fascynujący temat. Walki należą do kultury bezdomnych, pomagają im wyładować gniew. No i tyle w nich sytuacyjnego humoru… Sąd uznał hobby młodych filmowców za odrażające i moralnie naganne, ale nie znalazł dość dowodów na to, że menelom płacono z góry, aby masakrowali się nawzajem.
Bumfights - realne walki meneli w USA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walki sa zajebiste. Lepsze od k1, ale juz od pride nie
Napisano Ponad rok temu
strasznie dużo kopią
tak jakby każdy na jakieś Taekwondo chodził
ale generalnie chłopaki mają STYL, którego brakuje wielu współczesnym zawodnikom :wink:
Napisano Ponad rok temu
Już wolę czytać Super Express ze zdjęciami Reni Pegeer.
Napisano Ponad rok temu
Walki zulow sa spox, zeby sobie obejrzec, cycuszki tez nawet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to mają byc walki meneli? Urywki walk są, ale przypominają mi one żywcem wzietę z inngo filmku, a mianowicie Worlds Wildest Street Fights czy Ghetto Brawls. I na koniec chciałbym dodać, że nie dziwię się ,że sąd chce im sie dobrać do d..., a możę prawnicy i główni aktorzy poczuli kasę, bo podobno film niezłą kasę zarobił.
Napisano Ponad rok temu
Widzialem ten "Bumfights". Jesli komus sie podoba, to polecam mu wykupic pare godzinek w salonie Sado-Maso... Ponizania ludzi bedzie mial pod dostatkiem, i to na zywo.
Ten film to po prostu nabijanie sie z bezdomnych przez kilku przedstawicieli "zlotej amerykanskiej mlodziezy". To, ze mozna miec w sobie poklady agresji (np. wyniesione z domu rodzinnego, w ktorym istnieja patologie) i wyladowywac je na ulicy - to wiemy wszyscy. Ale ze mozna byc tak zblazowanym, znudzonym mlodym skurwielem-sadysta... Ja bylem w szoku. Nie z powodu konkretnych scen, ale dlatego, ze te gnojki robily te klipy Z NUDOW. Z nudow traktowali meneli jak przedmioty, jak pieprzone zabawki.
(Chetnie bym dorwal w swoje rece tych drani )
Yhhh. Smutne, ze za takie rzeczy ludzie placa kase...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam forumowiczow.
Widzialem ten "Bumfights". Jesli komus sie podoba, to polecam mu wykupic pare godzinek w salonie Sado-Maso... Ponizania ludzi bedzie mial pod dostatkiem, i to na zywo.
Ten film to po prostu nabijanie sie z bezdomnych przez kilku przedstawicieli "zlotej amerykanskiej mlodziezy". To, ze mozna miec w sobie poklady agresji (np. wyniesione z domu rodzinnego, w ktorym istnieja patologie) i wyladowywac je na ulicy - to wiemy wszyscy. Ale ze mozna byc tak zblazowanym, znudzonym mlodym skurwielem-sadysta... Ja bylem w szoku. Nie z powodu konkretnych scen, ale dlatego, ze te gnojki robily te klipy Z NUDOW. Z nudow traktowali meneli jak przedmioty, jak pieprzone zabawki.
(Chetnie bym dorwal w swoje rece tych drani )
Yhhh. Smutne, ze za takie rzeczy ludzie placa kase...
"Zlota amerykanska mlodziez" jak ja nazwales nie ma po prostu co robic.
Jedni strzelaja do siebie nawzajem w szkolach inni wola ogladac K1 w wykonaniu meneli.
Z dwojga zlego... Sam sobie odpowiedz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedni strzelaja do siebie nawzajem w szkolach inni wola ogladac K1 w wykonaniu meneli.
Z dwojga zlego... Sam sobie odpowiedz.
Wolalbym zeby K1 sobie sami z soba urzadzali, a nie gnoili i tak juz zgnojonych ludzi. A jak chca to dla mnie moga nawet na "ustawki" strzelaninowe sie umawiac, wali mnie to dopoki strzelaja do siebie a nie do tzw. niewinnych osob.
Napisano Ponad rok temu
, wali mnie to dopoki strzelaja do siebie a nie do tzw. niewinnych osob.
Przeciez oni strzelali tez do swoich nauczycieli i kolegow w szkolach 8O
Napisano Ponad rok temu
Przeciez oni strzelali tez do swoich nauczycieli i kolegow w szkolach
Do nauczycieli i kolegow, czyli do tzw. niewinnych osob... No przeciez napisalem ze do takich strzelac nie maja. A miedzy soba, we wlasnym gronie... niech sie ustawiaja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie, daja im za to winiacze. Wierz mi ze zul polamany jest szczesliwszy z 5 litrami wina niz "zdrowy" a bez alku. Poza tym niech kazdy robi co lubi i niech kazdy oglada na co ma ochote, tak bedzie najlepiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeden wielki badziew, a autorów to powinni zamknąc.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Artykul w GW
- Ponad rok temu
-
JAK TO CZARNY PAS????
- Ponad rok temu
-
RUN FOREST !! RUN!!!!!!